Окупанти зняли українські прапори України в Скадовську, замінивши їх ганчірками країни-бензоколонки.

15.04.2022, 10:05

Армія російських убивць і мародерів, що знаходиться з 13 березня в місті Скадовськ, сьогодні вранці 15 квітня зняла українські прапори з будівлі міської ради і з флагштока в центрі міста. Прапори України вони замінили ганчірками країни-бензоколонки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв.
"Сьогодні вранці у Скадовську окупанти зняли прапори України з будівлі міської ради та з флагштока у центрі міста. Причепили свої триколори. Тим самим вони кажуть, що надалі вони несуть повну відповідальність за все, що відбувається у місті та громаді", - написав він. .

За словами Яковлєва, Скадовська міська рада не співпрацюватиме з окупантами. "З сьогоднішнього дня жоден працівник виконкому не працюватиме в будівлі під ворожим прапором. Незалежно від зовнішніх обставин та перебування на посаді наше служіння Україні, рідному місту та своїй громаді триває. Які б прапори не вішали загарбники на будівлях та площах, вони ніколи не зможуть замінити кольори наших жовтих полів та блакитного неба. Ці кольори в серці кожного українця. Україну не здолати!" - додав він.

Читайте АСН в Google News