Олімпіада-2022. Фігурне катання. Валієва заявила потрійний аксель і три четверні в ПП на ОІ-2022, Трусова - 5 четверних

17.02.2022, 12:10

Спортивні журналісти дізналися з чого складатиметься програма російських фігуристок Каміли Валієвої, Олександри Трусової та Ганни Щербакової, який ті планують виконати у довільній програмі на Олімпіаді-2022 у Пекіні.

Валієва заявила: потрійний аксель і три четверні стрибки: четверний сальхов сольно, четверний кожух у каскаді з потрійним кожухом та четверний кожух — потрійний сальхів через ойлер.

Трусова заявила п'ять четверних стрибків: фліп, сальхів і кожух (все — сольно), а також четверний лутц у каскаді з потрійним кожухом та четверний лутц — потрійний сальхів через ойлер.

Щербакова заявила два чотири стрибки: четверний фліп у каскаді з потрійним кожухом і ще один четверний фліп.

Станом на 16.00 стали відомі імена переможців. Відео виступу олімпійської чемпіонки та невдачу Валієвої можна переглянути тут.

 

 

У прямому ефірі змагання вже розпочалися та транслюються телеканалом «Росія 1». Початок був о 13:00 за московським часом.

На території України трансляцію веде канал UA:Перший з 12: 00 за київським часом.

На виступ кожної фігуристки відведено по 8 хвилин часу.

Шістка лідерів розпочне свій виступ орієнтовно о 16:00 за московським часом або о 15:00 за Києвом. 

 

Валієва заявила, зокрема, потрійний аксель і три четверні стрибки: четверний сальхов сольно, четверний кожух у каскаді з потрійним кожухом і четверний кожух — потрійний сальхів через ойлер. Трусова заявила п'ять четверних стрибків: фліп, сальхів і кожух (всі &сольс), а також четверний лутц в каскаді з потрійним кожухом і четверний лутц — потрійний сальхів через ойлер. Щербакова заявила два чотири стрибки: четверний фліп у каскаді з потрійним кожухом і ще один четверний фліп.

Читайте АСН в Google News