У мережі повідомляють про смерть дружини Януковича після другої дози "Супутник V". Представник Януковича заперечує

24.01.2022, 14:35

У мережі з'явилася інформація про смерть Людмили Янукович – дружини колишнього президента України Віктора Януковича.

Інформація з'явилася в мережі після публікації на своїй сторінці в Telegram політтехнолога та блогера Володимира Петрова, яку швидко підхопили ЗМІ.

"Людмила Янукович померла годину тому. Завжди шкодував цю, по суті, незлобну просту донецьку бабу, у якої в житті склалося все дуже добре для того, щоб спокійно вивозити все, що на неї впало", - написав Петров.

Жодної іншої інформації в мережі опубліковано не було. Хіба трохи пізніше український блогер і публіцист Катерина Золотарьова написала посаду про нібито смерть Людмили Янукович.

Сьогодні Володимир Петров опублікував додаткову інформацію, яка з'явилася у його розпорядженні. Зокрема, він згадав про те, що смерть Людмили Янукович, за його інформацією, яку він отримав від лікаря швидкої допомоги, дивним чином співпала з її вакцинацією.

"Офіційно інсульт, але за чотири дні до крововиливу вона отримала другу дозу "Супутник V". Інформація від лікаря швидкої, який приїжджав на виклик і транспортував її до лікарні."

 РИА Новости пишуть, , що представник Януковича спростував смерть його дружини

Що відомо про Людмилу зараз

Остання інформація, яка фігурувала про неї в мережі, каже, що Людмила проживала в окупованому Криму на віллі, яку нібито купив для неї Віктор Янукович. Сам колишній президент покинув дружину та пішов до коханки.

Про Людмилу Янукович відомо мало, оскільки вона завжди уникала уваги з боку преси, не давала інтерв'ю та публічних виступів.

Читайте АСН в Google News