Коридори затемнень у 2022 році: коли чекати і що не можна робити в цей час

20.01.2022, 06:45

У 2022 році відбудеться 4 затемнення: два сонячні і два місячні. Під час цих явищ потрібно дотримуватись деяких правил, щоб не нашкодити собі і не зіпсувати свою долю.

Дати затемнень

За даними фахівців з Інституту прикладної астрономії, відбудуться наступні затемнення:

30 квітня – приватне сонячне;
16 травня – повне місячне;
25 жовтня – приватне сонячне;
8 листопада – повне місячне;

Коридором затемнень називають явище, коли місячне та сонячне затемнення йдуть один за одним. У 2022 році таких коридорів буде два: весняний та осінній.

Весняний коридор затемнень - 2022

30 квітня відбудеться неповне сонячне затемнення у знаку Тельця, а 16 травня – повне місячне затемнення у Скорпіоні, пише ftimes. У цей час необхідно зайнятися налагодженням стосунків та домашнім побутом. Якщо давно планували змінити місце проживання, саме час порушити це питання. Головне – виявляти терпіння та доброту до близьких.

Осінній коридор затемнень - 2022

25 жовтня відбудеться сонячне затемнення у Скорпіоні, а 8 листопада – місячне затемнення у знаку Тельця. Цей період краще присвятити собі. Якщо вирішили відмовитися від шкідливих звичок та перейти на ЗВЖ – дійте. Якщо збиралися зайнятися саморозвитком – найкращого часу не знайти.

Що не можна робити

Під час коридорів затемнень закладається зерно тих подій, що відбудуться з нами через три-чотири місяці. Тому в жодному разі не можна панікувати, робити різких рухів, робити необдумані вчинки.

Але і не діяти теж не слід, оскільки в цей час можна змінити своє життя на краще, якщо все добре обміркувати і на щось зважитися.

Крім того, під час затемнень великий ризик виникнення конфліктних ситуацій, які можуть пошкодити плоди довгих праць. Тому в цей період важливо зберігати спокій, діяти обережно та коректно.

Читайте АСН в Google News