Як розв'язати кармічні вузли: позбавляємося проблем і невдач

03.12.2021, 07:00

Іноді зустрічаються ситуації, які ми не можемо вирішити протягом довгих років. Проблемні стосунки з рідними, низка невдач та хвороб, самотність чи брак грошей можуть виявитися наслідком негативного досвіду минулого життя – кармічного вузла. Розв'язавши його, можна позбавитися проблем і досягти бажаного.

Відповідно до східного вчення, карма є у кожної людини. Це досвід минулих втілень, що запам'ятовується нашою душею і переноситься з життя життя. Він може бути як позитивним, так і негативним, втілюватися у відносинах, долі та кармічному шлюбі, але у будь-якому разі такий досвід завжди спрямований на користь нашій душі.

Однак бувають ситуації, розв'язати які неможливо: вони турбують нас упродовж тривалого часу і постійно присутні у нашому житті. Такі явища називаються кармічними уроками, або кармічними вузлами. На відміну від природного кармічного досвіду, вони є відпрацюванням помилок, вчинених нами у минулому житті.

Ознаки кармічних вузлів
Існує кілька ознак, якими можна відрізнити звичайні негативні події від кармічного уроку, що вимагає опрацювання. Якщо перше — звичайний хід людського життя з усіма прикрощами та радощами, то друге — минулі помилки, які переслідуватимуть людину з життя в життя, доки не буде знайдено спосіб вирішити проблему та розв'язати кармічний вузол.

Ознаки, що вказують на наявність кармічних вузлів:

негативні емоції, що з дитинства пов'язані у вас з якоюсь ситуацією, місцем або людиною;
вкрай складні стосунки з кимось із родичів;
важка хвороба;
вкрай негативні любовні стосунки, які не приносять радості;
нав'язливий страх, який переслідує вас.
Всі ці ознаки вказують на те, що у вашому житті головну роль відіграє кармічний урок, який необхідно прожити і відпустити, позбавившись проблеми. Практики та езотерики називають три вірні способи на енергетичному рівні розв'язати кармічні вузли і дозволити життю йти своєю чергою, не піддаючи вас більше нескінченним випробуванням.

Навчитися та навчити. На будь-яку ситуацію та будь-які стосунки можна подивитися з різних сторін. Вчення про карму велить поставити себе на інше місце, щоб зрозуміти його. Те саме можна зробити і з будь-якою ситуацією. Наприклад, на претензії та нескінченні звинувачення родичів можна відповісти розумінням, що кожна людина не любить в інших те, чим страждає сама.

Допомогти рідній людині позбутися своєї поганої риси характеру, прийняти і полюбити його таким, яким він є — значить розв'язати кармічний вузол, навчившись дивитися з іншого боку і навчивши любити іншого.

Вибачити та відпустити. Часто серйозним життєвим уроком стає трагічне подія, у якому винен інша людина. Такі ситуації ніколи не відбуваються просто так, і з погляду кармічних вчителів є відпрацюванням ваших діянь у минулих втіленнях. Складним, але єдино вірним шляхом у такій ситуації є прощення кривдника у своєму серці та вміння знайти в собі сили жити далі, не звинувачуючи та не проклинаючи.

Подолати себе. Найчастіше ми є головним кармічним вузлом у своїй долі. Недоліки у зовнішності, які зводять нас з розуму, складний характер чи хвороби також є відпрацюванням минулого досвіду. У цій ситуації необхідно навчитися складної, але можливої ​​речі: прийняти та полюбити самого себе. У цьому можуть допомогти медитації, тілесні практики чи поради людей, які люблять та цінують вас.

Знаючи, як змінити Долю та очистити карму, ви зможете досягти серйозних змін на краще і залучити до свого життя радість, благополуччя та щастя.

Читайте АСН в Google News