У Києві готуються до нового локдауну: проїзд в транспорті буде по Е-перепустками

06.08.2021, 14:48

У Київській міській державній адміністрації почали поступово підготовчий процес до можливого посилення обмежувальних заходів, яке може вступити в силу через загрозу нового локдауна.

Про це 29 липня повідомили в прес-службі КМДА.

Це торкнеться, зокрема, проїзду в громадському транспорті, куди знову можуть пускати тільки за спецперепустками. За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, міська влада вже почали розробку алгоритму впровадження електронних перепусток для проїзду в громадському транспорті.
"Врахувавши попередній досвід, ми вирішили, що в разі необхідності введення в столиці суворого локдауна, для перевезення громадським транспортом працівників критичної інфраструктури будуть введені електронні перепустки", - заявив чиновник.

Зараз підрозділи КМДА розробляють алгоритм впровадження цієї процедури.

Київська влада закликала керівників таких підприємств визначити потребу в пропусках і "зорієнтуватися, для кого вони будуть дійсно необхідними".

Поворозник підкреслив, поки ніяких списків в КМДА направляти не потрібно, і попросив дочекатися інструкцій і роз'яснень з оформлення електронних перепусток, які пізніше оприлюднять в адміністрації.

Читайте АСН в Google News