Дженнифер Лопес представила новую песню

06.07.2021, 13:10

 

Дженніфер Лопес представила нову пісню іспанською мовою разом з пуерто-ріканський репером Рау Алехандро, і в інтерв'ю Apple Music, розповіла, як вона щаслива.

Дженніфер Лопес переживає новий етап у своєму житті. Після того, як в квітні співачка розірвала заручини зі своїм нареченим Алексом Родрігесом, вона багато часу почала проводити зі своїм іншим колишнім нареченим Беном Аффлеком, з яким зустрічалася з 2002 по 2004 роки і була заручена. У червні пара вже перестала приховувати свій пристрасний роман.

В інтерв'ю для Apple Music, присвяченому виходу її нової пісні, Дженніфер Лопес зізналася, що зараз переживає «найкращий час у своєму житті».

«Я супер щаслива. Люди завжди ставлять запитання: "Як справи? Що відбувається? Ти в порядку?". Так ось. Я ніколи не відчувала себе краще », - наводить слова Дженніфер Лопес People.

«Я хочу, щоб мої люди, які турбуються про мене, тому що я дуже турбуюся про них, знали, що я потрапила в те місце в моєму житті, де я відчуваю себе чудово сама по собі», - додала вона. - «І я думаю, що, коли ти потрапляєш в це місце, з тобою відбуваються дивовижні речі, про які ти навіть не підозрюєш, що вони могли статися знову. Ось на якому етапі я перебуваю ».

«Мені подобається вся любов, яка приходить мені прямо зараз, і всі добрі побажання. І я просто хочу, щоб всі знали, що це найкращий час. Це найкращий час в моєму житті ».

Дженніфер Лопес розповіла, що зрозуміла, що відчуває себе щасливою на зйомках ромкома Весілля з дробовиком 2 в Домініканській республіці: «Я в порядку. Я люблю своє життя прямо зараз. Мені подобається те, що я роблю. Мені подобається те, де я перебуваю. Я люблю людину, з якою я постійно розвиваюся і відчуваю себе самою собою. І така радість, таке щастя, така любов завжди надихає мене ».

Окрилена коханням після тривалої перерви Дженніфер Лопес повернулася на студію звукозапису, щоб записати нову пісню. Це feat з пуерто-ріканський репером Рау Алехандро Cambia El Paso. Прем'єра кліпу, знятого в Майамі Біч, відбудеться 9 липня, але співачка вже представила кілька фрагментів. На кадрах вона позує на пляжі в коротких джинсових шортах і бюст'є, інкрустованому стразами.

 

 

Читайте АСН в Google News