Тренер української збірної прокоментував гру команди

14.06.2021, 10:02

Тренер української збірної в інтерв'ю, яке він дав після матчу з Нідерландами, заявив, що матч був цікавим і швидким. На думку Шевченка, було дуже багато моментів в першому таймі і з одного і з іншого боку. Однак він зазначив, що команда пропустила третій м'яч, який був абсолютно не обов'язковим.

"Коли допускаєш таку помилку особливо в кінці ... Ми могли б цей м'яч і не пропускати. Перш за все хочу подякувати за ту реакцію, яку футболісти показали після рахунку 0: 2. Хлопці знайшли в собі сили пресингувати, перебудувалися. Ми випустили більш свіжого гравця в середину. Знайшли баланс. Команда дуже добре себе проявила ", - заявив Андрій Миколайович на прес-конференції.

Шевченко прокоментував зворотну заміну Марлоса в другому таймі.

"Марлос вийшов на заміну замість Зубкова і я вважаю він провів непоганий матч. У другому таймі не вистачало швидкості в середині і ми вирішили поміняти систему, випустивши Шапаренко і змістивши Зінченко лівіше. Шапаренко за рахунок мобільності додав темп. У нас з'явилася можливість вище пресингувати. заміна була зроблена по ходу гри. Я бачив, як розвивалася ситуація і її треба було міняти. Це не означає. що Марлос провів поганий матч ", - зізнався тренер.

Шевченко прокоментував використання схеми в три центральні захисники, як в березні проти Франції.

"У нас були варіанти. Я вважаю, що в 4-3-3 при наявності наших вінгера команда дуже добре грає. Тому ми провели товариські гри за такою схемою. Ми не команда, яка стає ззаду і намагається тільки оборонятися. Вважаю, що схемою 4-3-3 ми граємо давно і вона дуже добре лягати на нашу гру ", - підсумував наставник.

Читайте АСН в Google News