Жебрівський: Якщо будуть обстріли бойовиків, то пункти пропуску не відкриватимуться

10.11.2015, 17:36

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що нові пункти пропуску на лінії розмежування не відкриватимуться, якщо бойовики продовжуватимуть вести обстріли. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обладміністрації.

«Ще два дні тому оглядав місце можливого розміщення додаткового КПВВ на артемівському напрямку. Однак після інтенсифікації обстрілів на лінії розмежування це питання знімається з порядку денного. Поки бойовики не перестануть стріляти, говорити про відкриття нових пунктів не доводиться», - сказав Жебрівський.

Він зазначив, що за минулі дві доби з боку територій, тимчасово окупованих бойовиками, активізувалися обстріли пунктів пропуску та об'єктів інфраструктури.

«У Гранітному розбили трансформаторну підстанцію, сьогодні жителі селища залишилися без електропостачання. На жаль, у бойовиків сьогодні на руках інформація про розташування об'єктів, які впливають на життєдіяльність населених пунктів, а також точки перетину. Луплять прицільно переважно по них», - повідомив Жебрівський.

Читайте АСН в Google News