Лорак звинуватила Костянтина Меладзе в харассмент

26.04.2021, 10:29

Костянтин Меладзе опинився в центрі секс-скандалу після того, як Ані Лорак розповіла світу, що він пропонував зайнятися її кар'єрою «через ліжко». Співачка заявила, що на цих умовах працюють з ним всі артисти, але вона відмовилася від «привабливої ​​пропозиції».

Сам композитор поки ніяк не прокоментував цю заяву, зате репортерам вдалося застати зненацька Валерія під час гала-вечері і запитати його в лоб про домагання родича.

Питання привів того в шок: «Який негідник це придумав? Ви жахливі питання задаєте ... ».

У квітні поточного року українська співачка Ані Лорак заявила, що Костянтин Меладзе пропонував їй умови роботи, «лежачі в особистому площині», і мстив після відмови, забороняючи спілкуватися з нею всім спільним знайомим.

Українська співачка Світлана Лобода назвала слова колеги спекуляцією, інша уродженка України Лоліта Мілявська заявила, що харассмент зараз шукають всюди, навіть де його немає, а ось київська виконавиця Оля Полякова підтримала Лорак, сказавши, що Меладзе і їй пропонував особисті відносини взамін на кар'єру. Співачка закликала жінок не замовчувати випадки домагання на роботі, в тому числі в сфері шоу-бізнесу.

Даний момент в інтерв'ю на 17й хвилині

Читайте АСН в Google News