У Києві призупинили набір першокласників до шкіл

09.04.2021, 15:30

У столиці відповідно до рішення Департаменту освіти і науки від 7 квітня, яке було оприлюднено на сайті КМДА, призупинили набір першокласників до шкіл через погіршення ситуації з коронавірусів. В даний час немає уьточненій, на скільки відстрочений набір першокласників.

Рішення прийнято відповідно до протоколу Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і з метою запобігання поширенню COVID-19.

Документом пропонується призупинити дію пункту про прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Києва в 2021 році. У ньому не вказується, на скільки відстрочений набір і коли він почнеться.

Раніше мер Києва Віталій Кличко розповів, коли в Києві можуть прийняти більш жорсткі карантинні обмеження. За його словами, це буде можливо, якщо хворих коронавірусів побільшає.

Нагадаємо, в Києві з 5 квітня закрили школи. Учні з 1-го по 11-й класи, учні закладів професійної (ПТУ, коледжів, технікумів) і вищої освіти всіх форм власності перейшли на дистанційний формат навчання.

Читайте АСН в Google News