У Білому Домі підтвердили, що Байден не шкодує, що назвав Путіна вбивцею

19.03.2021, 10:38

Після інтерв'ю президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена з Джорджем Стефанопулосом з ABC News в Росії почали виссказивать своє обурення тим, що Байден, відповідаючи на питання журналіста погодився з тим, що Путін - вбивця. Росіяни настільки обурилися цим відповіддю, що відкликали свого американського посла в Москву для консультацій.

Після того, як ця ситуація розійшлася новинними стрічками і офіційні особи Росії встигли дати коментарі з цього питання, в Білому домі заявили, що президенти США і Росії мають різні погляди на свої країни і підходи до взаємодії в світі. Однак в тому, що стосується даної ситуації то президент США Джо Байден не шкодує, що погодився визнати господаря Кремля Володимира Путіна "вбивцею". Про це в п'ятницю, 19 березня заявила прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі.
"Президент не збирається стримуватися, очевидно, коли у нього є занепокоєння - стосується це слів або дій", - сказала Дженніфер Псакі на брифінгу.

На питання журналіста, чи не шкодує Байден про те, що назвав Путіна "вбивцею", прес-секретар відповіла негативно.

"Ні. Президент дав пряму відповідь на пряме запитання", - сказала вона.

Дженніфер Псакі зазначила, що президенти Байден і Путін мають різні погляди на свої країни і підходи до взаємодії в світі. Але, тим не менш, вони єдині в тому, що повинні шукати шляхи для спільної роботи в сферах, що становлять взаємний інтерес.

Читайте АСН в Google News