Підпалювачу "Епіцентра" в Первомайську загрожує довічне ув'язнення

02.02.2021, 17:48

Начальник головного управління Нацполіціи в Миколаївській області Сергій Шайхет на сторінці в Facebook повідомив, що затриманого за підозрою в Підпал супермаркету будівельних товарів чоловікові загрожує максимально можливий термін - довічне ув'язнення.

В даний час він затриманий в порядку статті 208 КПК України.

Начальник поліції повідомив, що Затриманий здавався рецидивістом раніше 37-річний чоловік вже притягувався до кримінальну відповідальність. Його дії кваліфіціровали як Умисне знищення або пошкодження майна і замах на умисне вбивство.

"За скоєне йому загрожує до довічно позбавлення волі. На місці пожежі в даний час поліцейські продовжують забезпечувати публічну безпеку і порядок", - заявивши Шайхет.

Нагадаємо, сьогодні в Первомайську стався Масштабні пожежа в "Епіцентрі". В результаті пожежі ніхто не постраждав, оскільки працівників і відвідувачів закладу терміново евакуювало.

Як з'ясувалося, супермаркет "Епіцентр" підпалили. У магазин зайшов чоловік, розлив легкозаймисту рідину в відділі лакофарбових матеріалів та скоїв підпал, в процесі цього він з сокирою і напав на охоронця, Який намагався його зупинити.

Читайте АСН в Google News