Тина Кароль спостерігала "Голосі країни" з'явився в латексі

01.02.2021, 12:15

Популярна українська пісня Тіна Кароль полюбилася поклонникам своєї удивительной жіночності та воспівального вокального таланту. Звезда також прослыла теперішній модник - її наряди та образи кожен розвиток виробництва фурору. У соцсеті Instagram читачі красотки навіть створювали фан-аккаунт, посвященний півіце, де обмінюються її знімками. Так, нещодавно в цьому аккаунте опублікували необичайний фотоколаж, на якому Тіну можна побачити у двох різних нарядах в одинакових тонах.

Так, на фото сліва Кароль позирує у студіях вокального шоу "Голос країни". Перед камерою вона з'явилася у задуманому біжевому костюмі з латексу, який є суттєвим з узкої жилети та облегающей довгою юбки. Цей наряд красиво підкреслює соблазнительные изгибы стройной фигурки красотки. Ее волоси випрямлені і аккуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. На другому знімку Тину можна ознайомитись в незалежному бежевому сукні на тонких бретельках, яке декоровано сверкаючими пайетками. Цей наряд також підкреслює фігуру зірок, а ще оголив головокружительное декольте. Тут її волоски укладені м'якими волнами, а на обличчі яркий макіяж з красною помадою.

У підписах до фотоколажу говориться: "Як образ із сліпими прослушиваннями вам нравится больше? Пишите в комментариях". Конечно же поклонники не залишилися в стороні і прийняли активно обговорювати публікацію, засипаючи обо образа Кароль восторженными коментаріями. "Конечно 2 - и одежда здесь совсем не причём", "Тина конечно же прекрасна во всём, но тут 2 в выигрыше", "У королевы все внутри, и чувства, страсть", "Ну тут нереально выбрать!", "Два образа разные, но оба - прекрасные ", - пишуть користувачі в коментарях до фотоколлажу.

Читайте АСН в Google News