Температура знову піде в мінус. Синоптики дали прогноз

27.01.2021, 10:09

До кінця січня синоптики очікують по всій території України похолодання знову до мінусових температур. Повторення водохресних морозів, звичайно, не буде, проте в деяких областях синоптики обіцяють зниження до -14 градусів.

Синоптики Gismeteo обіцяють в прогнозі на 10 днів падіння температури 29-30 січня. Так, в Києві очікується до -11 морозу вночі. Потім - кілька днів потепління, знову стовпчики термометрів підуть вниз 2-3 лютого, і найхолодніше (до -14 вночі) буде на Заході.

До кінця січня синоптики обіцяють багато опадів, але перші дні лютого принесуть трохи сонячних ясних днів.

Синоптики ресурсу "Метеопрог" обіцяють також зниження температури до кінця січня - початку лютого. Найнижчими градуси можуть бути на Заході і Півночі.

Крім опадів синоптики прогнозують також сильний поривчастий вітер до штормових значень. Синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, що найгірша погодна ситуація очікується вже в середу, 27 січня

27 січня синоптики прогнозують вдень -1 ... + 3 градуси на більшості територій, крім південного сходу з + 5 + 7 градусами. Вночі на Заході -2 ... -4, на Півночі та в Центрі -1 ... +1, а на Півдні і Сході вночі + 2 + 5 градусів. У Криму вдень найтепліше - від +7 до +9 вдень і + 4 + 6 вночі.

Від опадів в середу втримаються хіба що західні області, в Житомирській і Вінницькій - невеликий сніг, на Півночі і в більшості центральних областей - потужні снігопади, на південному сході - потужні зливи, місцями - з мокрим снігом.

У Києві в середу протягом доби +1 ... -1, сильний снігопад і вітер.

Читайте АСН в Google News