Соціальні мережі - зло. В цьому ще раз переконалися азербайджанські військові заарештовані прокуратурою країни

14.12.2020, 16:23

Генпрокуратура Азербайджану повідомила про арешт чотирьох військовослужбовців. Їх підозрюють у злочинах, скоєних в зоні карабаського конфлікту.

У відомстві уточнили, що військові підозрюються в знущанні і знущання над тілами вірменських військових в ході боїв на території Зангеланского району. Крім того, є дані, що свої дії підозрювані знімали на телефон і після поширювали в соцмережах.

Ще двох азербайджанських військовослужбовців підозрюють у вандалізмі на вірменському кладовищі в Ходжавендського районі. Військові зруйнували плити на могилах, зняли свої дії на відео, а після опублікували в інтернеті.

Нагадаємо, в кінці вересня в Нагірному Карабаху поновились бойові дії, які призвели до жертв серед мирного населення. Сторони зробили кілька спроб укласти перемир'я.

В результаті було підписано тристоронню угоду, досягнуту в ніч на 10 листопада. За посередництва Москви Азербайджан і Вірменія домовилися повністю припинити вогонь і обмінятися полоненими й тілами загиблих. Єреван передав Баку Кельбаджарський, Лачинський і Агдамський райони, а в регіоні розмістилися російські миротворці.

Читайте АСН в Google News