Софія Ротару виступила в Москві: заспівала "Червону руту"

07.12.2020, 12:30

Українська виконавиця Софія Ротару взяла участь у російській "Пісні року". 73-річна артистка виконала два яскравих номери. За даними інсайдерів, зірка була запрошена для участі в шоу Ігорем Крутим. Відео з концерту артистка і користувачі опублікували в Instagram-Stories.

Перед тим, як взяти участь в шоу, артистка повинна була пройти тестування на коронавірус у зв'язку з посиленням заходів безпеки в Москві.

На концерті вона вийшла на сцену в червоній сукні з рюшами та виконала один зі своїх україномовних хітів, який глядачі зустріли бурхливими оваціями. Софія Ротару виконала хіт "Червона рута". Відео з концерту активно ділилися користувачі мережі.

Під час другого виступу Ротару з'явилася на сцені в широких чорних штанях і сорочці з паєтками з золотою бахромою. Знаменитість виконала ще одну знамениту композицію "Серце розміром з сонце". Шанувальники були в захваті від зовнішнього вигляду зірки, у своїх історіях в соціальній мережі вони зазначили, що співачка досить молодо виглядає.

Концерт, в якому взяли участь багато скандальні зірки, серед яких Ані Лорак з Таїсією Повалій, відбувся п'ятого грудня на московському стадіоні ВТБ Арена.

 

Читайте АСН в Google News