Каменських зворушила фанатів знімком з Потапом і мамою

08.11.2020, 03:05

Настя Каменських обожнює свою сім'ю і завжди тепло відгукується про батьків. Так, днями мама співачки Лідія відсвяткувала свій день народження - і, зрозуміло, її зоряна дочка не залишила без уваги таке радісна подія. Співачка ділилася спільним фото з іменинницею в Сторіс Instagram і писала для неї теплі слова та побажання.

А на цей раз співачка показала, як пройшло святкування, вона запостив знімки з дня народження. На одному з фото Каменських і її чоловік Потап обіймають маму артистки. У Потапа на голові пір'я, та й весь антураж виконаний в стилі Каманч: ловець снів на стіні, очерети в вазах, килим з візерунками і плетені крісла.

Настя вбралася на свято в високі білі чоботи і довгу спідницю і білий светр по горло. А Потап - в чорну сорочку з турецькими огірками. Мама Насті вибрала стильний гірчично-бежевий брючний костюм. Вся сім'я радісно посміхається на фото.

"Ліда, Ліда, боже, боже! Це Було так душевно и так весело", - написала Настя під фото.

Шанувальники побажали мамі міцного здоров'я та подякували за талановиту дочку. А ще - пораділи, яка у співачки дружна сім'я і як весело їм разом!

Читайте АСН в Google News