Астролог: 24 жовтня складний день для спілкування з товаришами по службі або партнерами. Добре, що субота.

24.10.2020, 07:02

24 жовтня, в суботу, нові справи вимагають ґрунтовного опрацювання і серйозної підготовки.

Про це пише портал «Світ космосу».
24 жовтня - 8-ий місячний день - досить складний день для спілкування з товаришами по службі або партнерами. Старі незавершені справи мають тенденцію спливати саме в цей день і віднімати, як ніколи, багато сил і часу. День вдалий для подорожей, поїздок, переїзду на нове місце. Намічені на цей час нові справи вимагають більш ґрунтовного опрацювання і серйозної підготовки.

Місяць у знаку Водолій. Вище керівництво або держоргани в цей час краще не турбувати, а зайнятися організацією, проведенням різноманітних зборів, конференцій або участю в них.

Це час ідеально підходить для будь-якої розумової і творчої діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою і отриманням нових знань, вивченням і впровадженням нових технологій. Непогано йдуть справи з нерухомістю, громадська і політична діяльність.

Місяць перебуває в фазі Зростаюча Місяць. Друга місячна фаза - це проміжок між першою місячної чвертю і повним місяцем. У цей період триває активне зростання Місяця. Для другої фази властивий ще більш значний підйом енергії і внутрішніх сил, сильно виражена активність.

У діловій сфері починається сприятливий час для здійснення запланованих справ, вирішення важких питань і проблем. Справи, що вимагають великої активності будуть даватися неважко.

У другу місячну фазу можуть бути корисні фізичні навантаження, саме в цей період добре починати нові тренування. Сприятливі зміни в абсолютно всіх сферах діяльності, як в взаєминах на особистому плані, так і в діловому.

Непоганий час для переїзду, поїздок, зміни виду діяльності. Життєва енергія збирається все більше і ближче до повні відзначається її пік. Цей період характерний емоційними спалахами, все частіше виникаючими конфліктами, виникненням травмонебезпечних ситуацій.

День тижня - субота, цей день підпадає під вплив Сатурна, планети з сильною, важкої енергією, що відає роботою і навчанням.

У цей день краще всього зайнятися розв'язанням проблем, що накопичилися за тиждень завдань, складанням планів на наступні дні, образно кажучи, - розплутувати зав'язалися вузлики. Складені в суботу кошторису майбутніх витрат, а також бізнес-плани найчастіше виявляються вдалими.

Постарайтеся проводити ділові зустрічі саме в суботу, ніколи не відкладайте їх на неділю.

Читайте АСН в Google News