У вузькому платті і без білизни: Тіна Кароль з протяжним зітханням показала, чим «причарувала» Дана Балана

22.10.2020, 07:40

Одночасно яскрава і ніжна, жіночна і чуттєва українська співачка і артистка Тіна Кароль вже більше 15 років виступає на сцені. За цей час красуня отримала беззастережне визнання у багатомільйонних публіки і сьогодні тільки ледачий не чув цього знаменитого імені. Тіна Кароль вміє розпалити справжнє полум'я під час своїх виступів і вразити фанатів своїм акторським талантом, з яким вона повністю зливається з текстом своїх пісень. Тому у Тіни Кароль безліч шанувальників по всій країні, які об'єднуються в фан-групи і збирають цілі колекції фотографія артистки в Instagram. І в цей раз колекція поповнилася дуже гарячим кадром від Кароль, від якого у багатьох напевно почастішав пульс.
В одній з фан-груп Тіни Кароль в Instagram з'явився знімок знаменитості, зроблений під час поїздки в піщані гори. Тіна застигла в солодкої і томної позі посеред розігрітого сонцем каменю і піску, а її фігурку в обтягуючому світлому вбранні ніжно оповили сонячні промені, плутаючись у волоссі співачки.

На фото, яке показали фанати Тіни Кароль, вона позує перед фотографом в спокусливій білому платтячку з мільйоном драпіровок і з найтоншої тканини, Хто просвічує під променями сонця немов була мокрою. Тін Кароль спокусливо повела стегнами і млосно закинула голову вгору, заплутавшись руками в своїх неприборканих пшеничних волоссі.

Складалося враження, що томний зітхання зараз так і вирветься з вуст співачки, настільки тягне і розпаленим здавалося тіло співачки, а її прочинені пухкі губи точно звели з розуму фанатів.

 

Читайте АСН в Google News