У Франції зіткнулися два літаки. Загинули всі, хто знаходився на бортах

11.10.2020, 08:01

Як повідомляє французька La Nouvelle République на своїй Twitter-сторінці, увечері 10 жовтня поблизу міста Лош (центральна Франція) зазнали аварії два приватних літака.

Повідомляється, про зіткнення двох суден: французьким навчально-тренувальним літаком Robin DR-400 і іншим надмалим судном, модель якого не повідомляється. Відомо, що обидва пілоти були з Відня.

Надмалим літаком (загальне позначення пілотованих літаків, розрахованих на політ двох чоловік і обмеженнями по злітній масі і мінімальної швидкості польоту, після якої відбувається звалювання) керував 66-річний пілот. Крім нього на борту знаходився 50 річний пасажир. Літак впав прямо посеред вулиці, врізавшись в огорожу одного з будинків, після чого він вибухнув. Повідомляється, що на землі від зіткнення ніхто не постраждав.

Літаком Robin DR-400, що виконував туристичний політ, керував пілот 75 років, на борту так само перебували дві жінки 28 і 30 років. Що впав літак знайшли недалеко від місця першої катастрофи в лісосмузі. Усередині літака знайшли двох загиблих, третю пасажирку знайшли трохи пізніше - вона випала з літака до зіткнення із землею.

Читайте АСН в Google News