Зеленському запропонували ввести карантин "вихідного дня"

10.10.2020, 10:30

Президенту Володимиру Зеленському в зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусів в Україні запропонують ввести карантин "вихідного дня", а також перевести школи і вузи на дистанційне навчання. При цьому мови про повторне локдауне не йде.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів глава комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, нардеп від "Слуги народу" Михайло Радуцький.

За його словами, на найближчий нараду із Зеленським винесуть ряд пропозицій, підготовлених разом з РНБО. Що стосується так званого карантину "вихідного дня", то пропонується заборонити масові концерти та передвиборні мітинги.

"Замість цього суботу та неділю краще провести з сім'єю, наприклад, в парку - це свого роду" сімейний карантин ". Це не той локдаун, який був, коли зупинялися підприємства і громадський транспорт. Крім того, ми будемо пропонувати перевести вищі навчальні заклади та школи на дистанційне навчання ", - зазначив Радуцький.

Він також підкреслив, що українська економіка не витримає ще один локдаун, тому людей не будуть обмежувати в можливості працювати.

Читайте АСН в Google News