Життя як на екрані. Переможниця Холостяк-9 відповіла на питання про відносини

08.09.2020, 17:18

Екс-Холостяк-9 Микита Добринін і його дружина, а за сумісництвом і переможниця проекту Даша Квіткова з моменту старту самого романтичного реаліті знаходяться під пильною увагою шанувальників. Закохані є популярними блогерами і їхнє життя - як на долоні. Даша і Микита з задоволенням спілкуються з передплатниками та відповідають на їхні запитання про особисте життя. Так, дівчина вирішила приділити час спілкуванню з читачами і розкрила деякі подробиці про відносини в парі, побут та інше.

Так, Даша зізналася, як ставиться до спілкування улюбленого з іншими дівчатами, причому якщо це не стосується робочих питань.

"Це не табу. Думаю, якщо чоловікові цікаво зі своєю дівчиною то йому не особливо буде потрібно часте спілкування з іншими дівчатами", - висловила свою думку Даша.

Також дружина Микити розповіла, що має помічницю по будинку. "Ми готуємо самі, але є дівчина, яка раз на тиждень приходить і допомагає з генеральним прибиранням", - повідомила Даша.

Дівчина зазначає, що іноді може дозволити собі ненормативну лексику, що стало відкриттям для її шанувальників. Вона зізналася, що Микита також був здивований, почувши нецензурні вислови з її вуст. "Але я цим не пишаюся", - уточнила вона.

Читайте АСН в Google News