Жителі окупованих територій говорять про 23 убитих бойовиків. Бородай згадує всього двох

08.09.2020, 08:30

Як зауважив у своєму бога користувач під ніком Necro Mancer, в соціальних мережах на окупованих територіях повідомляють про важкі бойові втрати в рядах бойовиків під населеним пунктом Тельманове. Йдеться про знищення 23 найманців.

Про це повідомила користувач з окупованих територій на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Поховали Єгора (ТТ) з Тельманове, той, який товариш майор. Два сини залишилися без батька і дружина без чоловіка. Так це дружбаків ховали з Коменди, а він, на секундочку, замкоменданта міста! А ще 23 людини 200-хсотие! Перемир'я ? Ні, не чули. А хоч хтось із вас чув, що у нас загинули 23 бійця? Не думаю. Всі нишком тримають. *** війна. Втрачаємо друзів ", - пише жінка.

Один з коментаторів повідомляє, що в так званій ДНР говорять про надзвичайну подію в Тельманове, однак достовірних даних поки немає. На це автор заявила, що 23 бойовика потрапили в засідку. Цілком ймовірно, прогримів вибух, коли бойовики на вантажних машинах їхали в населений пункт.

Блогер, висловив сумніви в точності цифр, тому як в різних повідомленнях називаються різні цифри і немає жодного підтвердження від міжнародних спостерігачів.

Тельманове знаходиться на півдні Донецької області, адміністративний центр Тельманівського району. З вересня 2014 року перебуває під окупацією проросійських бандформувань так званої ДНР.

При цьому колишній "чиновник" квазіреспублікі "ДНР" Олександр Бородай вже після описаних подій в ефірі одного їх пропагандистських каналів Росії розповів про те, що за час перемир'я на передовій загинули два члени московського "союзу" добровольців "Донбасу". Тобто - навіть він не згадав про описуваний випадок біля Тельманове.

Читайте АСН в Google News