Україна заморозила всі контакти з Білоруссю

28.08.2020, 10:31

Як заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телеканалу "1 + 1" у програмі "Право на владу", Україна в зв'язку з ситуацією в Білорусі припинила всі контакти з Білоруссю.

"У нас зараз, по суті, всі контакти з білоруською стороною поставлено на паузу. Я можу вам офіційно про це заявити. Ми заморозили всі контакти з білоруською стороною", - сказав Кулеба в ефірі українського телеканалу.

За його словами, Київ буде стежити за розвитком ситуації в Білорусі і відновить контакти з Мінськом, коли ситуація не буде нести репутаційних, політичних і моральних наслідків для України.

Також Кулеба підкреслив, що Україна приєдналася до заяви ЄС про ситуацію в Білорусі значно раніше, ніж про це стало відомо українським журналістам.

 
Очільник МЗС Кулеба: «Офіційно заявляю: у нас всі контакти з білоруською стороною заморожені, поставлені на паузу».

Очільник МЗС Кулеба: «Офіційно заявляю: у нас всі контакти з білоруською стороною заморожені, поставлені на паузу». До такого кроку, за словами міністра, Україна вдалась, реагуючи на вбивства мирних протестувальників у Білорусі, пояснив в ефірі ток-шоу «Право на владу» міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. «Ми приєднались до позиції ЄС щодо Білорусі», - додав очільник МЗС України.

Опубліковано ПРАВО НА ВЛАДУ Четвер, 27 серпня 2020 р.

Читайте АСН в Google News