Синоптики радять українцям насолодитися сонцем перед затяжними грозами

16.08.2020, 11:35

Як повідомляється на сайті Укргідрометцентру, в найближчі дні на території України очікується суха, сонячна погода. Однак починаючи з деяких західних районів сьогодні на Україну починає насуватися грозовий фронт.

Так у неділю, 16 серпня, на Закарпатті пройдуть грози, а на решті частини території країни буде сухо.

Уже в понеділок грод пройдуть в Льиовской, Івано-Франківської та Черновецьких областях України, продовжуючи свій рух на схід. І до середини наступного тижня дощі очікуються вже на всій західній, центральній і північній частиною України. Похолодання, втім, спостерігатися не буде.

Цієї неділі на Півночі і в Центрі температура повітря складе в денний час приємні +22 ... +26 градусів, а після заходу сонця градусники покажуть +10 ... + 13 градусів.

У західних областях очікується вдень від +25 до +27 градусів, а вночі стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +13 ... +17 градусів.

На Сході повітря прогріється максимум до +24 градусів вдень, і в темний час доби температура складе +11 ... + 13 градусів.

У південних регіонах очікується від +24 до +27 градусів вдень, а вночі буде від +14 до +16 градусів.

У Києві температура повітря в денний час складе максимум +26 градусів, а вночі не опуститься нижче +11 градусів. Сьогодні, 16 серпня дощі в столиці не очікуються.

Читайте АСН в Google News