На місці вибуху житлового будинку розгорається скандал

21.06.2020, 18:45

Мешканці постраждалого від вибуху будинку в Києві відмовляються селитися в гуртожитках

Жителі багатоповерхового будинку на Позняках, в якому стався вибух, не хочуть їхати в гуртожиток. Вони хочуть до себе додому, де у них залишилися всі речі і цінності. Але поки нікого не пускають в обидва парадних, одне з яких вціліло.

Мешканцям будинку пропонують поїхати в гуртожиток, оселитися і повернутися назад. Про це повідомив політичний експерт Михайло Чаплига на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, в квартирі, яка вибухнула, жила інтелігентна бабуся років 80-ти. Її діти перебувають за кордоном. При цьому квартира у неї була доглянута.

"Пошесть з лічильниками по всій Україні. Всі ми в небезпеці. Міськгазів укладають ліві договору з лівими конторами на субпідряд. Якщо що - відповідальності немає. А субпідрядники швидше за все липові фірми з зіцголова. Беруть лічильники на перевірку ... ставлять перемички і все тяп ляп. По всій країні така пошесть ", - написав Чаплига.

Він також зазначив, що схоже в газ не додавали в потрібній пропорції одорант. Люди запах відчували, але ті, хто міняв лічильники, сказали, що газом буде пахнути, і це нормально, в службу дзвонити не варто.

Евакуйованих мешканців розмістять в інтернаті на Харківському шосе. Для тих, кому ніде залишитися, передбачений автобус. Про це повідомляє РБК.

Читайте АСН в Google News