Порошенко зробив депутатів відповідальними за безвізовий режим

04.11.2015, 18:34

Президент Петро Порошенко закликав депутатів Верховної Ради з відповідальністю поставитися до завтрашнього розгляду в парламенті пакету законопроектів, від ухвалення якого залежить лібералізація візового режиму для України з боку Європейського союзу. Про це він заявив у своєму зверненні до депутатів.

За його словами, від коефіцієнта корисної дії, який продемонструють депутати, повною мірою залежить, чи отримають громадяни України можливість відвідувати країни Євросоюзу без віз уже в 2016 році.

«Завтрашнє голосування за цілу низку законопроектів означатиме, що Україна зробила домашнє завдання, виконала технічні умови і досягла критеріїв для запровадження безвізового режиму. Тому закликаю народних обранців з особливою відповідальністю поставитися до цієї місії, тому що доля безвізового режиму - абсолютно у ваших руках, шановні депутати», - заявив Президент.

Він також наголосив, що завтра будь-які спроби зведення політичних рахунків або досягнення своїх вузькопартійних цілей мають поступитися загальнонаціональним інтересам.

Читайте АСН в Google News