Складний для всіх знаків Зодіаку день. Прогноз за Таро на 26 березня

25.03.2019, 22:36

Гороскоп на 26 березня 2019 року по картах Таро пророкує складний для всіх знаків Зодіаку день.

Деякі зіткнуться зі стіною нерозуміння при спробі довести свою правоту, в той час як інших можуть чекати проблеми, пов'язані зі здоров'ям.

ОВЕН - Маг
Магія - це завжди загадкове і таємниче, саме такі характеристики і будуть фарбувати ваш день. Ось тільки треба розуміти, що з одного боку - ця загадковість нас інтригує і готує до чогось нового, з іншого ж - здатна заплутати і ввести в незнання. Гороскоп на вівторок радить Овнам не робити ніяких поспішних висновків і постаратися максимально реалістично оцінювати будь-яку ситуацію.

ТЕЛЕЦЬ - Пустельник
Відлюдник є символом спокою, придбаного в результаті маси зусиль. Так, вас останнім часом постійно тривожила думка про незавершені справи, і саме сьогодні вона повинна зникнути, так як ви зумієте закрити всі питання. Гороскоп на сьогодні попереджає, що у вас з'явитися бажання відразу ж кинутися в новий вир справ, але зірки радять не поспішати і насолодитися коротким періодом, коли ніяких рішень робити не потрібно. Далі буде - будьте на чеку.

БЛИЗНЮКИ - Повішений
Висельник - дуже тривожний знак, але так як Близнюки є справжніми улюбленцями долі останнім часом, вони з легкістю зможуть обернути будь-які труднощі в сторону власної вигоди. Гороскоп на завтра пророкує вам початок нового шляху. Можливо, це буде дорога до виконання заповітної мрії. А може - небезпечна стежка, яка приведе вас до нових невдач. Все тільки в ваших руках, тому намагайтеся зважувати власні рішення.

РАК - Паж Жезлів
Доля посилає Ракам виразний сигнал, який виразно не можна ігнорувати. Вам надається шанс, який, має форму будь-якої нової ідеї або пропозиції. Неодмінно воно буде привабливим і привабливим. Гороскоп на цей день говорить про те, що прийшла пора кардинальних змін. Пам'ятайте, все що не робиться - завжди на краще.

ЛЕВ - Десятка Кубків
У житті Львів настав час, коли здається, що будь-яке завдання - по плечу. І не дивно, ви дійсно багато зробили для того, щоб здійснити бажане. Гороскоп на вівторок рекомендує розслабитися і припинити гонку за вигаданими цілями. Задумайтесь, може це зовсім не те, що вам потрібно.

ДІВА - Сімка денаріїв
Сімка денаріїв пророкує Дівам сплеск емоцій і почуттів. При чому вони будуть мати самий різний окрас: від приємних і світлих відчуттів до тривоги і незрозуміло звідки взялася паніки. Постарайтеся контролювати свої слова і навести порядок в голові. Іноді думки мають властивість матеріалізуватися, тому будьте обережні в своїх бажаннях.

ТЕРЕЗИ - Десятка Мечів
Щось важливе у вашому житті може раптово обірватися і це виб'є вас із колії. Але карти говорять, що в найближчому майбутньому ви зрозумієте: то, без чого ще зовсім недавно ви навіть не уявляли свого існування, виявиться абсолютно марним і непотрібним. Гороскоп на сьогодні радить грамотно розставити пріоритети і постаратися не сумувати від незначних збитків. Вони залучать за собою більш значимі цілі.

СКОРПІОН - Імператриця
Скорпіони в даний час можуть бути схильні до негативного впливу навколишнього середовища, а також емоційного виснаження. У зв'язку з цим, ймовірно, виникнуть певні проблеми зі здоров'ям. Напевно, вам просто треба відпочити і набратися сил - ви неодмінно це зробите в найближчі дні. Гороскоп на завтра передрікає представникам цього знаку нові можливості, головне, зумійте їх розгледіти.

СТРІЛЕЦЬ - Колісниця
Гороскоп на сьогодні по картах Таро для Стрільців говорить про значне ривку, який вам необхідно здійснити для подальшого життєвого шляху. Постарайтеся зрозуміти одну річ - іноді варто пожертвувати чимось звичним, щоб отримати щось більше. Проявіть терпіння і постарайтеся не акцентувати увагу на дрібних невдачах.

КОЗЕРІГ - Четвірка Жезлів
Четвірка Жезлів принесе в життя Козерогів потужну, а головне - світлу енергію. Гороскоп на завтра говорить про те, що вам давно не вистачало приємних і теплих відчуттів, проте з цього часу все зміниться. Можливо, просто зникне певний набір проблем, який переслідував вас раніше. Або ж ви зміните своє ставлення до них, адже все залежить тільки від вашого сприйняття навколишнього світу.

ВОДОЛІЙ - П'ятірка Кубків
П'ятірка кубків може позначати розчарування і печаль. На жаль, багато в нашому житті може не виправдовувати очікувань, і подібні ситуації помітно підкошують і вибивають з колії. Але варто пам'ятати - ви далеко не одні стикаєтеся з труднощами, і це потрібно приймати максимально тверезо. Просто спробуйте розібратися в собі і своїх бажаннях. Це дозволить зрозуміти глибші істини.

РИБИ - Дама Кубків
Ви націлені на успіх, але ось підхід до життя занадто дитячий і несерйозний. Доля не любить таких людей, тому вам просто необхідно переглянути свою систему цінностей. Пора б визначитися з тим, що і хто заслуговує вашої участі, а в яку життєву нішу краще взагалі не лізти, В іншому ж випадку просто наживете собі ворогів.

Читайте АСН в Google News