Зірки обіцяють посилити дух свободи: гороскоп на 22 березня

21.03.2021, 17:32

22 березня гороскоп закликає не надто розраховувати на дипломатичність і субординацію: ні ви, ні оточуючі до цього не будуть розташовані.

Зате зірки обіцяють посилити дух свободи і вільнодумства, що дозволить вам мислити нестандартно.

♈️ Овен

22 березня вам варто злегка стримати гординю. Демонстрація легкого смирення іноді йде справах на користь. Заодно і парочку конфліктів дозвольте.

♉️ Телець

У п'ятницю, ставлячи питання, не варто занадто сподіватися на відповідь. Втім, ви й самі будете нині відрізнятися деякою нерішучістю. Навіщо ж вимагати від оточуючих чогось іншого?

♊️ Близнюки

Нині ви повинні бути зібрані і готові до негайних дій. Доведеться приймати відповідальні рішення.

♋️ Рак

Ви рідне місто добре знаєте? Якщо так, то напевно зрозумієте, куди краще піти погуляти. Якщо немає - то необхідно його терміново дослідити. Весь!

♌️ Лев

Ваше его стало занадто колючим, його треба було б пригладити, поки цього не зробили інші. Подбайте заодно і про свій зовнішній вигляд.

♍️ Діва

У суспільстві ніхто не може вважати себе по-справжньому вільним. Треба або змиритися з цією думкою, знайшовши в подібному стані речей привабливу сторону, або піти в ліси (або пустелю - кому що більше подобається). Шкода тільки населення планети завелике - лісів може і не вистачити.

♎️ Терези

22 березня, задавшись якимось питанням, вам доведеться попотіти, з'ясовуючи істину. Можливо, комусь дуже не з руки вашу цікавість.

♏️ Скорпіон

Цей день принесе вам масу сюрпризів - не сумнівайтеся, скористайтеся кожним з них без найменших вагань. Не кожен день доля буває настільки уважна до вас.

♐️ Стрілець

Зірки нині розташувалися таким чином, що ранковий підйом, а тим паче похід на роботу, виявиться для вас завданням на рідкість складною, щоб не сказати "нездійсненним". Як би там не було, зробити це все-таки доведеться - можете записати собі в актив ще один подвиг.

♑️ Козеріг

Погляд з боку може перетворити точку зору в дуже складну геометричну фігуру. Воно, в общем-то, і на краще, бо точка занадто мала для серйозного погляду на життя.

♒️ Водолій

У п'ятницю вас здорово засмутить один. Вам доведеться витратити чимало часу якщо не на вирішення його проблеми, то хоча б на те, щоб його втішити.

♓️ Риби

22 березня ви можете опинитися в ролі уважного слухача, а потім і потішив когось дуже і дуже засмученого. Природно, це змусить вас забути про все інше.

Читайте АСН в Google News