Відомого українського телеведучого підстрелили в Бразилії

19.03.2019, 23:15

У Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова. В YouTube на канал «ACTOR FIGHT» невідомі опублікували відео з Бразилії з кадрами нападу на Дмитра Комарова. Відео вийшло з хештегом #dmytrokomarov.

В описі до ролика то кажуть «Моїм українським друзям не дуже пощастило». Що саме сталося і подробиці інциденту поки невідомі.

На кадрах видно, що Комаров іде по місту, за ним ідуть невідомі чоловіки. Далі вони починають бігти за ведучим, і, судячи зі звуків, стріляють у нього. Комаров падає, на його обличчі - червона рідина, схожа на кров. Падає і оператор. На цьому відео обривається.

Зауважимо, що судячи з Інстаграму зірки, Комаров зараз дійсно перебуває в Бразилії.

"Сьогодні був наш 200-й знімальний день в Бразилії. Увечері зустрілися з Луселією Сантос (виконавицею головної ролі в серіалі" Рабиня Ізаура "). Вона щойно повернулася з України, це була її друга подорож до нас у гості. Знімалася в документальному проекті BBC, в Києві, Миколаєві та Хмельницькому. Дуже щаслива. Тепло посиділи. Згадували її перший приїзд, особливо 18 годин в поїзді Чернівці - Одеса)). Згадували зйомки минулого літа. Подумати тоді не міг, що так довго буду в Бразилії. А Луселія уявити не могла, що її завалять особистими повідомленнями з вдячністю за рецепт борщу в блендері "- написав він у підпису до цього фото зробленому добу назад.

Читайте АСН в Google News