В Одесі знайшли найстрашніше відділення пошти

16.03.2019, 08:09

Поштове відділення № 72 по вул. Іцхака Рабіна, 25, ймовірно є найжахливішим в Одесі. Відповідні фото там зробив кореспондент "Мегфона". Убитий підлогу, погризені лінолеум, страшний туалет і передвиборний плакат з Тигрюлею 2010-го року - ось далеко не повний перелік жахів, зустрічаючих відвідувачів даного поштового відділення.

Нагадаємо, в минулому році "Укрпошта" заявила, що має намір припинити доставку пенсій і закрити 5-7 тис. Відділень у сільській місцевості до 1 січня 2019 року. Все це станеться, якщо до нового року не будуть підвищені тарифи на доставку пенсій. Після скандалу пошта була дофінансована. Однак це не врятувало ситуацію. Як і раніше листоноші отримують найменшу зарплату в Україні, а в 2019 році вона стала ще менше. Листонош перевели на скорочений робочий день, зменшили зарплатню, залишивши при цьому навантаження таким самим. 

При цьому керівник Укрпошти Ігор Смілянський отримує за новим трирічним контрактом зарплату в 856 млн грн щомісяця. Після цього президент України Петро Порошенко рекомендував керівнику Укрпошти переглянути розмір своєї заробітної плати. "Особисто від мене, настійно рекомендую певним чином переглянути власну заробітну плату. Сподіваюся, що рада президента буде почутий", - заявив він. Також Порошенко заявив, що вважає неприпустимим збільшення тарифів на доставку пенсій, звільнення листонош і закриття поштових відділень в сільській місцевості. Однак з часу зустрічі з Порошенком в грудні 2018 роки ситуація змінилася. 

Читайте АСН в Google News