Обережніше з начальством! Гороскоп на 14 березня

13.03.2019, 19:37

14 березня гороскоп ідеально підходить для ведення самостійного бізнесу, участі в громадських заходах і для занять спортом.

А от у стосунках з начальством слід бути обережніше! Навіть найдемократичніші начальники завтра можуть відчути приступ несподівано прокинулася владності і самодурства.

Овен

14 березня всі навколо вас будуть сміятися. Не потрібно ображатися, вони сміються немає над вами, а з вами. У вас з'являться нові друзі.

Телець

Ви сказали вже досить, пора переходити до справи, в іншому випадку вас можуть вважати базікою.

Близнюки

У четвер не варто занадто обмежувати себе морально-етичними нормами. Задовольнити пару-трійку своїх бажань, в іншому випадку, вони вас зі світу виживуть.

Рак

14 березня ви самі без жодних прогнозів зможете передбачити найближче майбутнє, причому не тільки собі, а й оточуючим.

Лев

Цей день гарний для піднесення подарунків. Вони будуть прийняті з захопленням, у чому б вони не полягали.

Діва

Чим менше ви будете думати про себе сьогодні, тим легше пройде цей день. Догодити іншим, як не дивно, простіше, ніж собі самому, а навіщо ж псувати собі настрій, страждаючи цією проблемою? Нехай вам догоджають інші.

Терези

14 березня вам знадобиться свобода. Можливо, з цієї нагоди ви вирішите залишити займані позиції. Але якщо зберетеся палити мости, спершу подумайте - а раптом знадобляться.

Скорпіон

У четвер основним стрижнем, на якому буде триматися вся конструкція дня, повинна стати міцна дружба. Зверніться до друзів за допомогою відразу, як тільки проблема виникне, і вона вирішиться в лічені хвилини.

Стрілець

14 березня вам слід бути уважнішими до дрібниць. Це значно сповільнить просування вперед, але принесе відчутні плоди в майбутньому.

Козеріг

День цей не принесе вам великого задоволення, бо можливо прояв неповаги по відношенню до вашої персони. Якщо ви не можете змиритися з такою перспективою, чи не показуйтесь нікому на очі.

Водолій

14 березня ви можете дізнатися з розмов з оточуючими дуже і дуже багато з того, що вам слід було б знати і раніше, так не сталося. Не ухиляйтеся від цих бесід.

Риби

Можливо, що сьогодні ви дасте згоду, про який будете шкодувати згодом. Як би вам не хотілося це зробити, зважте всі "за" і "проти", можливо, ви зміните рішення.

Читайте АСН в Google News