Віра Брежнєва вперше прокоментувала розлучення сестри з Цекалом

12.03.2019, 22:15

Співачка Віра Брежнєва, сестра якої Вікторія Галушко не так давно розлучилася з відомим російським продюсером Олександром Цекалом, уперше прокоментувала розпад сім'ї близької родички.

"В даний момент ми з ним не спілкуємося. Вони з сестрою розлучилися, зараз Саша є родичем по дітях, але не частиною нашої сім'ї. Якби я була більш юною, я була б більш категоричною і говорила якісь, може, слова, але зараз можу сказати - в житті всяке буває. І я можу це ж сказати і Саші, якщо його побачу. Я не лізу в їхні стосунки, не люблю цього. Сестра сама завела зі мною цю розмову, і ми з нею на цю тему поговорили . Саша сам цю тему зі мною не обговорював, і я поки не вважаю це за потрібне починати - поки ми не побачилися, так як це не телефонна розмова. Немає ні поганих, ні винуватих, в житті всяке буває, це життя. Але так я можу сказати зараз, а 10 років тому... не знаю. Я не знаю жодної людини, якій би легко давався розлучення. У мене було розлучення, у моїх друзів було розлучення, і це те, що не побажаєш і ворогові", - сказала Брежнєва в ефірі програми "Емпатія Манучо".

За її словами, вона підтримувала сестру, яка засмучена.

"Я за те, щоб і Саша, і Віка були щасливі. Я не намагалася їх мирити, і взагалі не вважаю, що людей, які сваряться, потрібно мирити. Ми всі дорослі люди, ми всі несемо відповідальність за свої вчинки, і головне при цьому - залишатися людьми. Це важливо, щоб ми не розсварилися як сім'я, хоча приводів мільйон. У мене є приголомшливі племінники, і я не можу ненавидіти їхнього тата, що б він не зробив. Я не звинувачую нікого і не вважаю, що на цьому життя закінчується", - підсумувала Брежнєва.

Нагадаємо, Цекало вже встиг одружитися зі своєю молодою коханкою - 27-річною моделлю Дариною Ервін.

Читайте АСН в Google News