На бік ЗСУ перейшла популярна танкістка "ДНР"

04.03.2019, 10:16

На бік Збройних сил України перейшла колишня заступник командира полку бойовиків Світлана Дубіна, яку називали "символом Новоросії", повідомив на своїй сторінці в Facebook Андрій Цаплієнко.

"Україна отримала прекрасного свідка для Гааги. Її називали символом Новоросії! Кремль не пошкодував грошей, щоб зняти про неї "перший повнометражний блокбастер" окупованих квазіреспублік - "Ополченочка". Окупанти наполегливо анонсують прем'єру "Ополченочки" в день перемоги 9 травня. А тут така підстава. Прототип головної героїні "стрічки" - втекла з окупованої території. Не дивлячись на високу військову посаду, кар'єру, гроші і почесті - жінка вирішила перейти на бік України. За дивним збігом, відразу після того, як хтось підірвав разу вісім танків бойовиків, що стояли рядком на полігоні", - написав Цаплієнко.

За його даними, Дубіна вивезла з ОРДЛО докази, що підтверджують злочини росіян і їхні наміри подальшого вторгнення на українську територію.

Нагадаємо, перший заступник голови комітету Держдуми РФ по утворенню Геннадій Онищенко, який очолив замість Йосипа Кобзона громадську організацію земляцтва донбасівців у Москві, пригрозив повернути Україну до складу Росії.

Читайте АСН в Google News