Нове бюро протидії наркозлочинам складатиметься з дев`яти зональних управлінь

02.11.2015, 12:23

Новостворене бюро протидії наркозлочинам у своїй структурі містить 9 зональних управлінь, кожен з яких обслуговує по 3 області. Про це в ході брифінгу в Києві повідомив керівник підрозділу протидії наркозлочинності, передає кореспондент «Аналітичної служби новин».

«Наркотики є каталізатором всіх злочинів. Треба на сьогодні вичистити це слабке брудне місце в правоохоронній структурі і зробити повне перезавантаження і набрати чесних, чистих, мотивованих молодих людей... За функціоналом це окрема вертикаль, яка напряму зав'язана на начальнику поліції. Ми прибрали обласні управління, ми прибрали міські управління. Ми поділили Україну на 9 регіонів. Є 9 регіонів, кожне зональне управління обслуговує три області. У кожній області будуть перебувати по 10-15 агентів, які працюватимуть на землі. Вони будуть знаходити, готувати інформацію і передавати в свій зональний відділ», - розповів Ківа.

У кожному такому зональному відділі, за словами Ківи, сидітимуть 25 аналітиків. Аналітики готуватимуть операції зі знищення тих чи інших злочинних груп і синдикатів.

Читайте АСН в Google News