Зірка фільму "Москва сльозам не вірить" відсвяткувала ювілей у колі зірок

19.02.2019, 18:51

Зірка радянського і російського кіно Ірина Муравйова не так давно відсвяткувала 70-річчя, запросивши на торжество акторів, музикантів і близьких друзів.

Так, на вечірці були Максим Галкін, Алла Пугачова і багато інших знаменитостей.

При цьому 69-річна Пугачова зробила на святі фурор, надівши чорну сукню з високим розрізом. З фото з торжества видно, що Примадонна схудла і може дозволити собі сміливі образи.

 

 

Нагадаємо, Ірина Муравйова народилася 8 лютого 1949 року в Москві. У кіно - з 1973 року. Одна з перших великих ролей у кіно - Сюзанна в детективі Самсона Самсонова «Суто англійське вбивство» (1974). Широку популярність актрисі принесла участь у легендарній картині «Москва сльозам не вірить» Володимира Меньшова. За цю роль Ірина Муравйова була удостоєна Державної премії СРСР.

Потім вона знялася в картині «Карнавал» Тетяни Ліознової, де зіграла провінціалку Ніну Соломатіну, яка так і не стала актрисою, незважаючи на всі біди, які з нею трапилися. Знаменита сцена-монолог біля телефону-автомата «Позвони мне, позвони!» стала всенародним хітом. Її написав популярний композитор Максим Дунаєвський на вірші Роберта Рождественського.

C 1993 року Муравйова працює в Малому театрі.

Раніше повідомлялося, що 19 лютого в Парижі помер всесвітньо відомий модельєр Карл Лагерфельд.

 

Читайте АСН в Google News