У Рівному затримали ватажка банди, гідної екранізації Голлівуду

14.02.2019, 18:11

У Рівному працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали лідера злочинного угруповання, яке діє на території області з 2011 року, повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook.

"Про злочинні дії банди "Федора" можна знімати голлівудський блокбастер. Саме злочинне угруповання  "Федора" в період з 2011 року і по теперішній час на території Рівненської області займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема приватних підприємців, з єдиною метою - власне збагачення", - написав Аброськін.

Не минула доля "потрапити під каток" цієї банди і громадянина Італії, який ще в 2008 році прийняв рішення вкласти гроші в ресторанний бізнес на території України. Він пройшов все, що можливо пройти: і підпали авто, двічі нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ледве вижив. Він був змушений з примусу покинути країну і залишити все злочинцям.

Посередник і глава злочинного угруповання були затримані при вимаганні 100 тис. доларів.

Читайте АСН в Google News