Будьте хитрішими і підприємливішими. Фінансовий гороскоп на лютий

01.02.2019, 11:35

Астрологи повідомляють, що чим дипломатичніше і м'якше ми будемо діяти в лютому, тим більших результатів досягнемо. У будь-яких грошових питаннях і робочих процесах візьме гору той, хто буде хитріший і підприємливіший.

У зв'язку з посиленим впливом Юпітера і таких планет, як Марс і Сатурн, лютий ідеально підходить для переговорів з керівництвом (велика ймовірність отримати надбавку до зарплати), ділової активності та переслідування цілей. Головне - пам'ятати, що натиск і надмірна ініціатива буде карна. Зараз місяць ввічливих і поступливих людей.

Овен

Для успіху Овнам доведеться відмовитися від старих схем, змінити звичні методи роботи. Напір і прямота, характерні для Овнів, не тільки не допоможуть, а можуть нашкодити, тому варто тимчасово піти з арени, стати м'якше і дипломатичніше. Незважаючи на те що Овни будуть купатися в променях слави, їм рекомендовано переглянути деякі аспекти свого ставлення до грошей. Дії, спрямовані на розширення впливу в кар'єрі, отримають достатню підтримку Марса.

Телець

Тельцям у цьому місяці астрологи радять жити за законами Всесвіту. Вони допоможуть досягти успіху не тільки в професійній сфері, а й залучити грошову удачу. Отримати надбавку до зарплати вийде шляхом перерозподілу кількості роботи або зміни обов'язків. Щедрість, працьовитість, зацікавленість в роботі і колективного життя допоможуть Тельцям вийти зі складного матеріального становища або збільшити нажиті гроші і авторитет. Місяць також сприятливий для великих придбань, шопінгу, особливо в галузях нерухомості і туризму.

Близнюки

Лютий - прекрасний час для Близнюків, які планують ухвалити будь-які серйозні рішення. У цьому місяці посилений вплив Сатурна активізує дар переконання, а значить, вийде переконати кого завгодно і в чому завгодно. Особливо це стосується начальства. Крім того, за допомогою слів можна залучити і фінансову удачу. У лютому Близнюкам бажано частіше спілкуватися з колегами, керівництвом, інвесторами і діловими партнерами. Представники Знака зазвичай і так схильні до інформаційного обміну, але в цьому місяці вони зможуть повною мірою проявити свої таланти. Найуспішніше напрямок справ - зміцнення і розвиток партнерських відносин.

Рак

Ракам змінити своє життя і поліпшити матеріальне становище допоможе сила слова і думки. Астрологи радять у лютому якомога більше говорити про свій успіх і матеріальне тріумф, і тоді вони не змусять себе довго чекати. Разом з тим вплив Юпітера буде працювати тільки на перспективу, а значить, можуть виникнути проблеми з мотивацією і впевненістю в собі. Енергія і сили будуть стрімко залишати представників Знака, особливо якщо вони почнуть витрачати їх неправильно. Бажано вибрати правильний вектор напрямку, позначити межі і реальні цілі, які можна досягти за 28 днів. Покупки і витрати найрозумніше перенести на другу декаду місяця, а в першій зайнятися тим, чого найскладніше домогтися - Юпітер буде сприяти сміливцям.

Лев

У лютому, щоб досягти успіху, Леву не обов'язково бути наполегливим і агресивним хижаком, зараз у ціні такі якості, як м'якість і дипломатичність. Астрологи радять скористатися другою іпостассю і мобілізувати всі свої дипломатичні здібності. З небезпек періоду можна виділити активізацію таємних недоброзичливців, а також підвищену конкуренцію. Не варто вплутуватися в сумнівні угоди, подаватися імпульсу і довіряти незнайомцям. Навколишні можуть обдурити Львів заради власної вигоди. Це буде пов'язано з довірливістю і азартом, які посилить Юпітер, що перебуває в Знаку Стрільця. Астрологи радять уникати тісного контакту з тими, хто не заслуговує на довіру.

Діва

Астрологи пропонують Дівам сконцентрувати свою увагу на майбутньому, відпустивши минулі невдачі. Самоаналіз і прямота у цьому місяці можуть неабияк зашкодити представникам Знака, тому їм слід уважніше стежити за своїми словами і думками. В іншому місяць буде прекрасним періодом для особистісного та професійного зростання, для відкриття своєї справи або просування по кар'єрних сходах. Головне - шукати обхідні шляхи і не зациклюватися на минулих помилках.

Терези

Терезів чекає відмінний місяць в плані фінансів. Представники Знака можуть отримати надбавку до зарплати, вдало вкласти гроші, знайти приємну і легку підробіток, виграти в лотерею. Не виключена матеріальна допомога з боку близьких. Більше того, лютий стане місяцем, вдалим для великих покупок, причому як особистих, так і сімейних. Астрологи повідомляють, що в період, позначений посиленим впливом Марса, важливо вміння підлаштовуватися під швидко мінливі обставини. Відсутність психологічної гнучкості може привести до великих проблем з грошима.

Скорпіон

Марс і Юпітер в цьому місяці будуть на боці Скорпіонів, так що якщо Скорпіони затіяли якусь складну багатоходівку, слід приступити до її втілення відразу ж на початку місяця, поки вплив планет сприяє цьому. Домогтися бажаного буде простіше, ніж у будь-який інший місяць, головне - прорахувати кожен крок і діяти м'яко. Однак хоча планети-покровителі будуть всіляко оберігати Скорпіонів і їхні гроші, їм варто частіше звертати увагу на знаки, що попереджають про небезпеку. В іншому останній зимовий місяць буде особливо хороший для підкорення нових вершин і відкриття нових доріг. Можна сміливо брати кредити на дорогі покупки.

Стрілець

Астрологи рекомендують Стрільцям провести цей місяць з людьми, розташування і підтримка яких стане в нагоді в сьогоденні або майбутньому. Проявлену увагу повернеться сторицею - це гарантовано. У лютому будь-які труднощі будуть подолані шляхом відмінного настрою і віри у власні сили. Правда, з грошима зірки радять бути обережнішими, бо витрати можуть легко перевищити доходи, що змусить влізти в борги. Грошові махінації, авантюри і невиправдані ризики можуть стати причиною великих збитків для Стрільців.

Козеріг

Упертість і лідерські якості можуть зіграти проти Козерогів, так що якщо в лютому буде потрібно настояти на своєму, робити це бажано м'яко і таємно. В іншому випадку подібні дії призведуть до конфліктів з керівництвом, колегами або членами сім'ї. Козерогам слід пам'ятати, що вплив планет в лютому відійде на другий план, звільнивши місце для свободи вибору. Ставку варто зробити на рутинні справи і завдання, які Козерогам вдаються найкраще. Змінювати умови роботи поки що рано, зараз у пошані стабільність.

Водолій

Водолії в лютому будуть не в найсильнішій позиції: вплив Юпітера зробить їх уразливими до потоку негативу. Неприємності очікуються у багатьох представників Знака, особливо в тих сферах, де вони захочуть висловити себе через слова і спілкування. Загрози, претензії, критика - методи, які не тільки не спрацюють, але і залучать нові проблеми з грошима і статусом. М'яке переконання і логічні аргументи - ось ключ до успіху в діловій сфері. У цьому місяці Водоліям варто в точності дотримуватися правил, обов'язків і регламентів. У робочій обстановці це стане кращою гарантією стабільного заробітку і удачі, в складних моментах - умовою безпеки. Неформальне спілкування з начальством може зайти в глухий кут через емоційної запальності, тому розумніше ненадовго скоротити контакти і зайнятися поточними справами.

Риби

Вплив Юпітера і Марса подарує Рибам емоційну і внутрішню гармонію, але варто врахувати, що в лютому її буде легко порушити. У складних питаннях, що стосуються грошей або соціального статусу, астрологи радять прислухатися до порад оточуючих або діяти виходячи з соціальних стереотипів. Астрологічна ситуація спонукає до пошуку уразливості, виправлення помилок, ділової активності, кар'єрному росту. З толку може збити незнайоме суспільство, чужа критика, різкі зауваження, неприємні новини. У той же час, витримавши ці перешкоди, Риби зможуть досягти успіху в роботі і справах. Бажано не боятися колективної роботи і спілкування.

Читайте АСН в Google News