Волочкова розполохала фанатів кривими ногами

31.01.2019, 20:44

Російська танцівниця Анастасія Волочкова розгнівала фанатів своїми ногами. Колишня балерина опублікувала в Instagram фото, на яких видно її голі стопи і педикюр. Таке видовище шанувальники не оцінили.

"Лак, як ніби грибок нігтів лікуєте, та ще й майстер у масці, щоб не заразитися", "Ноги на руки мавпи схожі", "Ноги-ласти", - коментують незадоволені шанувальники.

Нагадаємо, після того, як стало відомо про затримання сенатора Рауфа Арашукова просто на засіданні Ради Федерації, балерина Анастасія Волочкова виступила з гучною заявою і розповіла багато цікавого про особу політика. За словами артистки, з Рауфом вона знайома вже більше 10 років, за цей час він встиг не тільки кинути на гроші команду балерини, а й образити брудними пропозиціями саму Анастасію.

Нагадаємо, після того, як стало відомо про затримання сенатора Рауфа Арашукова просто на засіданні Ради Федерації, балерина Анастасія Волочкова виступила з гучною заявою і розповіла багато цікавого про особу політика. За словами артистки, з Рауфом вона знайома вже більше 10 років, за цей час він встиг не тільки кинути на гроші команду балерини, а й образити брудними пропозиціями саму Анастасію.

Читайте АСН в Google News