Волочкова поскаржилася на брудні домагання російського сенатора

31.01.2019, 07:15

Після того, як стало відомо про затримання сенатора Рауфа Арашукова просто на засіданні Ради Федерації, балерина Анастасія Волочкова виступила з гучною заявою і розповіла багато цікавого про особу політика. За словами артистки, з Рауфом вона знайома вже більше 10 років, за цей час він встиг не тільки кинути на гроші команду балерини, а й образити брудними пропозиціями саму Анастасію. А на останній зустрічі, що відбулася на початку грудня в лобі елітного готелю Барвихи, сенатор нібито і зовсім спробував безцеремонно затягнути Волочкову в місцеві «номери». Справа дійшла до того, що артистці, за її власним визнанням, довелося кликати на розборки з Арашуковим свою коханого чоловіка, який чекав її на вулиці в машині.

- Анастасія, як відбулося ваше знайомство з Арашуковим?

- Я є народною артисткою Карачаєво-Черкесії та регулярно даю там благодійні концерти. Більше десяти років тому, коли Рауф ще був 20-річним хлопчиком, він дізнався, що я зі своєю командою незабаром збираюся до них приїхати. Він подзвонив мені з пропозицією спонсорської допомоги, так як концерти благодійні, ні в якій спонсорській допомозі я, природно, не потребувала. Єдино, потрібні були кошти на оплату роботи моєї команди з 12 осіб. У перекладі на нинішні гроші сума була потрібна невелика, близько 200 тисяч. Він погодився допомогти. А після концерту він просто-напросто обдурив мою команду, заплативши в два рази менше, ніж ми домовлялися. Після цього він як на блакитному оці став запрошувати мене поїхати з ним до місцевого банний комплекс та познайомитися ближче. Природно, я відмовилася.

- Яке враження справив на вас ця людина?

- Мені він відразу дуже не сподобався, я таких людей називаю мильними бульбашками. Він постійно хизувався грошима свого тата, вів себе так, як ніби все це його заслуги, в загальному понти для приїжджих. Кожен раз, коли мені доводилося з ним перетинатися, він вів себе розв'язно і нахабно, кілька разів робив непристойні пропозиції.

Дивіться відео на тему: «Сенатора Арашукова доставили в Басманний суд: відео»

- Після затримання Арашуков заявив, що йому потрібен перекладач, він дійсно погано говорить по-російськи?

- Прекрасно він говорив по-російськи, коли ми з ним спілкувалися. Просто, напевно, від страху пропав дар мови. Я дуже рада, що тепер, нарешті, він отримає по заслугах. Люди, які роблять тяжкі гріхи, такі як вбивства, обов'язково повинні бути покарані.

- За яких обставин сталася ваша остання зустріч?

- Це було приблизно на початку грудня в лобі дорогого готелю в Барвисі. Зараз мені здається, що він тоді вже розумів, що у нього рильце в пуху, тому метушився і намагався прикритися іменами відомих людей, в тому числі моїм. Він запросив мене на бесіду з приводу чергових пропозицій спонсорської допомоги для проведення моїх концертів. Зрештою розмова знову став переходити в інтимне русло. Арашуков намагався затягнути мене в номер готелю. На щастя, на вулиці в машині мене чекав кохана людина, яка вчасно прийшов на допомогу. Він популярно пояснив Рауфу, що так з жінками порядні люди, а вже тим більше нормальні кавказькі чоловіки, так себе не ведуть. Тоді він заспокоївся.

Читайте АСН в Google News