Відомий гуморист повідомив про важку недугу

23.01.2019, 19:46

Гуморист Юхим Шифрін поскаржився на старість в своєму Інстаграмі і зазначив, що втрачає зір.

"З прикмет старості можу підтвердити лише ослабіла пам'ять на імена, стійке небажання бувати на відкриттях і прем'єрах і різко вкоротити тривалість телефонних розмов. З ознак подрібніше зазначу померлу плотолюбність, а іноді і зовсім огиду до м'ясного столу і, мабуть, пов'язану з цим - згаслу полемічну активність.
Можливо, відлучки лібідо стали трохи більш тривалими, але і в кращі пори моє сум'яття на цей рахунок завжди залежало від кількості роботи, тепер же любовні пристрасті іноді представляються мені в комічному ключі, а сам коїтус і зовсім здається сурогатом гумористичної вистави", - написав Шифрін .

За його словами, зі слухом у нього все добре, проте зір підводить.

"І справа навіть не в тому, що мені, очевидно, скоро доведеться попрощатися з одним зі своїх рідних кришталиків. Мені перестала допомагати ліберальна оптика, за допомогою якої я, в загалом, намагався розрізнити і зрозуміти цей світ. Мабуть, невпинне читання зробило мене більш консервативним, ніж цього хотілося б усьому моєму оточенню: їм здається, що я плачу за свою сліпоту страшну ціну або навіть в гіршому випадку маю за це якийсь таємний профіт, а я все менше сумніваюся в тому, що з кожним днем ​​починаю просто краще бачити", - підсумував Шифрін.

При цьому він уточнив, що пост - витяг з його щоденника.

Нагадаємо, раніше комік Семен Слєпаков обматюкав 2018 рік.

Читайте АСН в Google News