Рішення багатьох приведуть до протилежного результату: Фінансовий гороскоп на тиждень з 21 по 27 січня

21.01.2019, 07:49

Наступний тиждень - час, коли багато подій ув грошовому секторі матимуть одночасно і світлу, і темну сторону. Це - наслідок зміни місячного затемнення у Леві і посиленого Марса в Овні. Буквально будь-яке рішення, прийняте на цьому тижні, може призвести до результату, який буде повністю протилежний очікуванням. Однак якщо згадати, що Марс завжди протегує рішучим і цілеспрямованим, то ідеального часу для втілення планів і задумів ми не знайдемо.

Овен
Марс посилить у Овнів бійцівські якості, а також амбіції і цілеспрямованість, що позитивно відіб'ється на кар'єрі і грошових справах. Астрологи рекомендують не відступати від заздалегідь намічених цілей і не реагувати на сумніви. Тиждень з 21 по 27 січня - особливий час для представників даного Знака, коли успіх може прийти сам по собі, несподівано. Головне - не сумніватися в собі, а йти вперед, тоді вдасться домогтися бажаного і забезпечити собі грошові надходження в майбутньому.

Телець
Позитивний вплив Венери, що побічно зачіпає сферу грошей, на цьому тижні принесе Тельцям позитивні зміни. Представники Знака будуть схильні з оптимізмом дивитися на своє майбутнє і ставити перед собою грандіозні цілі. Астрологи повідомляють, що поточний період - прекрасна пора для розширення особистого авторитету і залучення грошового успіху. Разом з тим зірки радять бути в робочих моментах більш послідовними: без метушні складати плани, прислухатися до інформації, що надходить, і порад впливових осіб, начальства або колег. Розважливість, помножена на підприємливість, дозволить легко досягти успіху і вирішити проблеми з грошима.

Близнюки
На початку і середині тижня Близнюкам краще скористатися ритуалами на удачу, щоб мінімізувати ризики в матеріальній сфері. Справа в тому, що Меркурій, покровитель Близнюків, 24 січня здійснить перехід з Козерога в Водолія, ніж активізує різного роду події і форс-мажори. Продумані плани в останній момент можуть зажадати коригування. У зоні ризику опиняться фінансові інвестиції і авторитет, а також будь-які грошові операції. Астрологи рекомендують утриматися від грошових запозичень і кредитування. Тиждень вдалий для звернення в державні інстанції, для пошуку ділових партнерів та врегулювання складних фінансових питань.

Рак

Існують три способи позбутися  невезіння, які на цьому тижні стануть в пригоді Ракам. Тиждень почнеться з місячного затемнення, що більшою мірою відіб'ється на фінансовому боці життя. За гороскопом це буде період авантюр, ризикових операцій і великих грошових збитків. Тим не менш, не варто засмучуватися: в недалекому майбутньому удача заявить про себе, достатньо лише перечекати цей складний кризовий час. За цей тиждень Раки зможуть стати сильніше, досвідченіше і витривалість, впоратися з багатьма перешкодами і подолати свої побоювання.

Лев
Незважаючи на ослаблене положення Сонця в Знаку Водолія, Леви будуть у прекрасному настрої, що посприяє зростанню працездатності і продуктивності праці. Особливу увагу варто приділити 21 і 23 січня. Аспекти Сонця з Юпітером і Марсом можуть зіштовхнути Левів із досить складним завданням, що вимагає колосальних витрат сил і глибоких професійних знань. Зірки попереджають, що для успішного вирішення поточної ситуації будуть потрібні сили і досвід, інакше може постраждати ділова репутація. Підвищити шанси на успіх допоможуть афірмації на удачу.

Діва
Діви запам'ятають цей тиждень як один із найкращих в новому році. Посилений вплив Марса в Овні забезпечить їм успіх. Зростуть продажі в роздрібній торгівлі, начальство почне прислухатися до ідей Дів, а нові задуми і тверда впевненість у собі зроблять навіть рутинні справи більш цікавими. Тиждень обіцяє бути насиченим і найуспішнішим у фінансовому плані. Єдине, про що попереджають астрологи: бажано уникати самокритики і послідовно виконувати робочі завдання, тоді ризик помилитися повністю зникне.

Терези
Наступний тиждень для Терезів стане часом змін, до яких варто підготуватися вже в понеділок. Венера в Сатурні забезпечить душевну рівновагу і моменти удачі, правда разом з цим можуть погіршитися умови праці або знизиться заробітна плата. Саме тому астрологи радять Терезам присвятити період з 21 по 27 січня розрахунками за боргами, саморозвитку, отримання нового досвіду і відпочинку. А ось з новими планами і грандіозними цілями краще почекати до наступного тижня. Терезам вдасться розширити і зміцнити ділові зв'язки, завдяки яким в найближчому майбутньому вийти змінити життя на краще.

Скорпіон

Марс у сузір'ї вогняного  Овна обрадує Скорпіонів, подарувавши їм фінансове благополуччя. Астрологи зазначають, що на цьому тижні рівень доходів має тенденцію до стрімкого зростання. Крім того, взаємовигідне співробітництво з партнерами дозволить знайти новий професійний досвід. Це допоможе Скорпіонам навчитися швидко і якісно виконувати свою роботу, довівши її практично до автоматизму. Три дні активності Марса (з понеділка по середу) - відмінний час для великих покупок, особливо якщо йдеться про нерухомість або авто. А втілити задумане в життя допоможе сила думки, оскільки кар'єрний успіх буде доступний Скорпіонам, що володіє позитивним мисленням.

Стрілець
Стрільці на цьому тижні здатні досягти вражаючих успіхів на робочому терені, адже в їх Знаку разом відзначаться кілька планет - Венера і Юпітер. Ця астрологічна ситуація спонукає до особистої ініціативи, рішучості і амбітності. Астрологи повідомляють, що Стрільці будуть щасливі в тих справах, ініціаторами яких стануть. Особливо пощастить представникам творчих професій, економістам і бізнесменам. Особисті якості та приховані таланти найяскравіше проявлять в себе в конкурентній боротьбі. Ризик в розумній кількості може призвести до досягнення бажаного. Однак наступний тиждень - не найкращий час для грошових операцій.

Козеріг
Козероги, в чиєму Знаку відзначаться своїм перебуванням Сатурн і Плутон, можуть розраховувати на вдалі можливості і подарунки долі, одним з яких можна назвати шанс раз і назавжди позбутися від фінансових труднощів. Астрологи радять скористатися вдалим збігом обставин, яке випадає не так часто, щоб запобігти негаразди в матеріальному секторі. Згідно астрологічним спостереженнями, Козерогів чекає кілька вдалих днів, позначених аспектами планет-покровителів - 23 і 27 січня. Саме в ці дні Козероги зможуть вплинути на дозвіл практично будь-якої неприємної ситуації.

Водолій
На цьому тижні Водоліям вдасться знайти оригінальний вихід з будь-якого курйозного положення, що може стати в нагоді як самим Водоліям, так і їх родичам, друзям або колегам. Знайти рішення заплутаної ситуації допоможуть несподівані вдалі обставини, викликані спадом сонячної енергетики. Однак смуга такого везіння не триватиме до кінця тижня і вже в її середині Водоліям знову доведеться повернутися до більш стандартної і стабільній обстановці, наприклад, зайнятися поточною роботою. У вихідні буде потрібно обережність у поводженні з грошима: нестабільне вплив зірок може посилити марнотратство, підштовхнути до невиправданих ризиків або позбавити грошового успіху.

Риби

Вплив Венери допоможе Рибам стати практичнішими й обачнішими і, можливо, навіть направити думки і уяву в корисне русло. Також планета-покровитель підтримає в Рибах впевненість, позбавить від зайвого занепокоєння, підкаже потрібний шлях, вірний маршрут або надійне джерело інформації. Астрологи рекомендують довіряти інтуїції і своїм почуттям, але не дозволяти емоціям брати вгору. В іншому випадку грошова удача вислизне. Продуктивні нові плани, підвищення кваліфікації, обговорення, консультації, наради, домовленості, особливо з фінансових питань. Покупки і ревну працю на цьому тижні вигідні в перспективі.

Якщо вірити астрологам, передостання тиждень січня виявиться досить непередбачуваною, але відносно вдалої і спокійною. А значить. нам не варто чекати великих проблем в матеріальному плані.

Читайте АСН в Google News