Недбайлива господиня з Енергодара "підірвала" мережу історією про стегенця

16.01.2019, 13:22

Горе-господиня з Енергодара "підірвала" інтернет постом про стегенця. Так, у соцмережі "Подслушано Энергодар" з'явився пост дівчини про те, як вона купила "дивні" стегенця.

"Підкажіть, що це ... Купила 4 стегенця в Сільпо, що по вул. Українська. Прийшовши додому помітила, що вони підозріло великі - затягнули на 2 кг. Але коли я розгорнула пакет, то в кожному стегенця були невеликі пластикові трубки, які досить глибоко входили до будинку. Деякі я навіть витягнути не змогла, довелося розрізати. Що це таке? це їх чимось накачують ??? Або я просто чогось не знаю. Запаху ніякого немає. Загалом, дуже стрьомно. Вони ще і на знижку зараз по 40 грн. за кг ", - йдеться в її повідомленні.

Під постом опубліковані фото стегенця, на яких видно, що дівчина прийняла за "пластикові трубки" звичайне пір'я. Мережа у відповідь просто "вибухнула" від шквалу емоцій, висміюючи горе-господиню.

 "Це трубочки від кальяну", "Це - курячий оргАн. Труби - щоб ви могли чути музику курей. Але це ще не все !!! Мудрі старці кажуть, що якщо подути в ці пластикові трубочки - можна почути голос стародавніх індійців Майя і першу пісню Олега Винника "," Це 100% відсотків спецагенти Кремля мікрочіпують. Якщо з'їсти такий окорочок, Путін буде знати про ваше місцезнаходження. Ні в якому разі не здумайте їх їсти. Оберніть їх у свинцевий папір і одягнувши шапочку з фольги закопайте в безлюдному місці ...", "Так що ж таке-то ... Доросла господиня, і раптом не розуміє, що це просто плодоніжки, за які стегенця кріпляться до гілок дерев, на яких ростут ?! " - коментують користувачі.

Раніше повідомлялося, що до кінця року в Україні на чверть подорожчають овочі.

Читайте АСН в Google News