Щоб гроші водилися круглий рік: 5 сильних і простих ритуалів на гроші і удачу в новорічну ніч

31.12.2018, 16:51

Новорічна ніч завжди вважалася часом сили, коли найзаповітніші бажання можуть здійснитися. Зустріти Новий 2019 рік можна не тільки весело, але і з користю. 5 кращих ритуалів допоможуть залучити в життя фінанси і удачу.

У ніч з 31 грудня на 1 січня мільйони людей загадують найпотаємніші бажання, і Всесвіт відгукується. У такі моменти можна з легкістю залучити в життя все, що необхідно, якщо вірити в себе і в те, що все вийде. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують п'ять кращих перевірених ритуалів, здатних змінити ваше життя на краще.

Як залучити удачу в новорічну ніч
Перед тим як сісти за стіл, напишіть на п'яти аркушах паперу слово «удача». Покладіть їх в кишені і святкуйте в оточенні близьких людей. Як тільки куранти почнуть бити, скажіть:

«Удачі повні кишені!».

Після настання нового 2019 року дістаньте записочки з кишень, покладіть під ялинку і скажіть:

«Удача зі мною залишиться, в новому року не загубиться. За мною по п'ятах ходить, невдачі геть жене».

Після того, як ви розберете ялинку, записочки знову розкладіть по кишенях і носіть із собою, щоб удача не покидала вас в ті моменти, коли особливо потрібна.

Заздалегідь напишіть список всього, від чого хотіли б позбутися до настання Нового року. Вкажіть всі, що вважаєте за потрібне: бідність, поганий характер, невезіння, самотність... Листочок складіть і в новорічну ніч спаліть у блюдечку. Поки ваш список горить, скажіть:

«Негаразди за спиною залишаю, нове життя починаю. Удачу залучаю, більше проблем не знаю».

Попіл викиньте за вікно зі словами:

«Нікому не діставайтесь і до мене не повертайтеся!».

Як залучити гроші на Новий рік
Найпростіший і найдієвіший ритуал із залучення грошей допомагає знайти фінансове благополуччя вже на самому початку 2019 року. Не сідайте за стіл з порожніми кишенями, обов'язково покладіть в них трохи грошей. Якщо немає кишень, купюру можна покласти в взуття. Не забудьте вимовити змову перед тим, як почнуть бити куранти:

«Гроші зі мною залишаються, нові до них притягуються, в новому році неприємності і труднощі випаровуються».

Візьміть кілька справжніх або ігрових купюр, розвісьте на ялинці ближче до стовбура, щоб вони не впадали в очі. Розвішуючи багатство, скажіть:

«У новорічну ніч чудеса трапляються, бажання виконуються. Ялинку прикрашаю, невдач з грошима більше не знаю. Як годинник 12 разів проб'ють, так і гроші до мене в будинок підуть ».

Після настання нового року одну з купюр покладіть в гаманець, щоб вона протягом 12 місяців привертала до вас достаток.

Ритуал на фінансове благополуччя
Приготуйте подарунки для близьких і обов'язково покладіть в них по монеті або купюрі, примовляючи:

«Своїм багатством ділюся, кожному удачі бажаю».

Грошова енергетика повернеться до вас, якщо ви будете щиро бажати щастя і багатства близьким людям. Не забудьте залишити кілька монет під ялинкою або поставити під неї скарбничку, щоб в 2019 році проблеми з фінансами не торкнулися вас і вашої родини.

Читайте АСН в Google News