Як провести старий рік, щоб 2019 був вдалим

29.12.2018, 08:50

Щоб майбутній рік приніс щастя й удачу, необхідно гідно проводити старий рік. У цьому вам допоможуть прості рекомендації. Початок нового року характеризується оновленням навколишньої енергії, тому вже за кілька днів до свята ми відчуваємо наближення змін і готуємося до приємних подій. Щоб в 2019 році життя змінилося на краще, необхідно попрощатися з роком, що минає і разом з ним відпустити образи і проблеми. Експерти розповіли, як правильно проводити 2018 рік, щоб в новому році фортуна завжди була на вашому боці.

В першу чергу необхідно підвести підсумки року, що минає. Ймовірно, цей довгий період був наповнений не тільки позитивними, але і негативними моментами, і ваше завдання — залишити їх в старому році. Бажано підійти до цієї справи відповідально, адже таким чином ви зможете зрозуміти, чому вам не вдалося досягти поставлених цілей, і в майбутньому не допустити таких помилок. Крім того, складіть план дій на найближче майбутнє, і тоді приступити до нових починань буде значно простіше.

Проводи старого року повинні супроводжуватися виключно корисними діями: наприклад, можна позбутися від шкідливих звичок і почати 2019 рік зі здорового способу життя. Багатьом під час свята не вдається втриматися від переїдання і спиртних напоїв, проте таку спробу все ж варто зробити: це піде вам на користь, а значить, в 2019 році ви зможете змінити своє життя в кращу сторону.

Щоб в новому році вас супроводжувала удача, необхідно завершити справи, розпочаті в старому році. Якщо вам здається, що впоратися з усіма справами до кінця грудня вже не вдасться, пообіцяйте собі, що ви обов'язково зробите це вже на початку січня.

Прибирання — обов'язковий передноворічний ритуал. З його допомогою ви зможете позбутися від негативної енергії і залучити позитивну. Таким чином ви відновите енергетику свого будинку, а значить, майбутній рік принесе удачу не тільки вам, але і вашим близьким.

Напередодні Нового року необхідно зустрітися з рідними і близькими, щоб обмінятися теплими словами та привітаннями. В якості знака уваги можна піднести близьким невеликі передноворічні подарунки, які привернуть щастя і удачу в новому році.

Читайте АСН в Google News