А апельсинки то - наколоті. Київзеленбуд зіпсував 120 тонн цитрусів за 4 млн грн

28.12.2018, 09:15

На Співочому полі відкрився «фестиваль Цитрусове королівство», для якого компанія Grand Event і «Київзеленбуд» змонтували кількаметрові казкові замки з лимонів і апельсинів.

З цитрусових побудували будиночки казкових героїв, витративши при цьому 120 тонн фруктів. «Наш креативний колектив любить створювати і вражати жителів і гостей столиці оригінальними і сучасними ідеями, підтверджується багатьма виставками на Співочому полі, новими парками і скверами», - наголосила очільниця КО «Київзеленбуд» Наталія Білоусова і закликала зануритися в хвилю феєричних вражень і розваг.

Правда, зауважимо розвага ця досить сумнівна - адже вхід на виставку коштує 100 гривень на дорослих і для дітей - 75 гривень. А крім будиночків з "наколотими апельсинками" і лимонами розважитися на зимовому полі і нічим. До того ж, судячи з фото, деякі фрукти вже почали гнити і чорніти.

У той же час активіст Ігор Кірікевич в соцмережі обурився тим фактом, що КМДА витратила на дивний захід 4 млн бюджетних грошей, і до того ж має нахабство здирати чималі гроші за вхід.

Читайте АСН в Google News