П'яний СБУшник обстріляв таксиста і викрав у нього машину в Києві

17.12.2018, 19:48

Офіцер СБУ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, обстріляв таксиста і викрав його авто в Києві, повідомляє журналіст Роман Синіцин.

"Їхав Ваня на таксі по проспекту Перемоги. Щось не поділив із таксистом і почав з ним битися. Коли таксист зупинився і намагався Ваню висадити - останній дістав бойовий ПМ і почав шмаляти в таксиста, але не влучив", - повідомив Синіцин на своїй сторінці в Facebook.

Після цього чоловік, погрожуючи зброєю, забрав у таксиста автомобіль Toyota Corolla, сів за кермо і поїхав. Таксист не розгубився, сів у попутне таксі і почав наздоганяти свій автомобіль, повідомивши в поліцію. Правоохоронці наздогнали порушника та заблокували на Борщагівці, де чоловік, як і раніше, почав погрожувати зброєю, на що поліцейські застосували сльозогінний газ і затримали його.

Як з'ясувалося, чоловік був п'яний, до того ж у нього випало посвідчення з кишені, в якому він значиться підполковником Іваном Онищуком. Виявилося, що викрадач працює на посаді консультанта-експерта з оперативних питань Служби безпеки України.

Раніше повідомлялося, що чоловік в стані алкогольного сп'яніння спровокував лобове зіткнення з автомобілем, за кермом якого була народний депутат фракції "Самопоміч" Ірина Сисоєнко.

Читайте АСН в Google News