5 жіночих недоліків, які подобаються чоловікам

26.11.2021, 18:58

Скільки б ми зусиль не докладали, щоб стати ідеальною жінкою і більше подобається чоловікам, але щось не виходить. А чи варто? Можливо, деякі ваші мінуси подобаються вашому обранцю.

Жінки, особливо на початку відносин, намагаються показати чоловікові, наскільки вони досконалі як зовні, так і внутрішньо. При цьому пані не замислюються, що це може стати причиною проблем в особистому житті: представники сильної статі іноді навіть бояться підійти до ідеальної жінки, вважаючи себе негідним, або незабаром після початку відносин їм стає нудно і вони зникають. Тому не бійтеся бути самою собою.

1. Лінь

Лінь в межах розумного чоловіка можуть розглядати як гідність: дівчина з лінню швидше за все не буде лаяти чоловіка за розкидані шкарпетки або набридати з вимогою винести сміття. А це додає в життя чоловіка комфорту і можливість в перспективі (при початку спільного життя) не вносити особливих змін в звичний їм уклад життя.

2. Здоровий пофігізм

Якщо дівчина трохи неохайна, вона не буде панікувати через зламаного нігтя або розлитого вина на сукні в ресторані, а швидше за все, поставиться до подібної «події» з гумором. Чоловіки дуже цінують жінок з «легким» характером без зайвої педантичності і занудства.

3. Легковажність

Навколо легковажних панночок зазвичай в'ються натовпи шанувальників. І справа тут не в доступності (чоловіки відразу бачать дівчат «на одну ніч»), а саме в легкості характеру. Занадто серйозні жінки зазвичай подобаються чоловікам з комплексами або інфантильною позицією.

4. Влюбливість

Деякі жінки думають, що представники сильної статі люблять невинних дівчат, у яких до нього «нікого не було». Тому починають розповідати, що раніше у неї була тільки платонічна любов в школі та один раптовий невдалий романчик. Насправді, недосвідчені жінки привабливі в більшості випадків чоловікам з комплексами. А впевненим в собі хлопцям цікавіше з досвідченими дівчатами.

Не варто обманювати чоловіка, який вам подобається, що у вас до нього не було серйозних відносин, але і не розповідайте абсолютно всі свої сокровенні таємниці.

5. «Чоловічі» риси характеру

Сильні та впевнені в собі жінки часто роблять помилку, намагаючись показати чоловікові свою слабкість і кокетство. Одна справа, якщо дівчина така і є насправді. Але якщо захоплено махати віями – це не ваше, не намагайтеся цього робити: чоловіки швидко вловлюють фальш і швидко ретируються.

Насправді, з сильними та успішними в собі жінками чоловікам цікаво проводити час, а якщо у нього є якісь комплекси – то сильна духом жінка буде його просто зводити з розуму.

Читайте АСН в Google News