День не підходить для знайомств на одну ніч: любовний гороскоп на 23 листопада

22.11.2021, 19:30

У плані любові ця п'ятниця хороша для ніжних, чуттєвих і глибоких відносин, але ніяк не для флірту або швидкоплинних знайомств.
Галасливі вечірки теж протипоказані. З заходів підійдуть ті, які зачіпають глибинні струни душі, на кшталт походу на хороший спектакль або концерт класичної музики, прогулянки під місяцем і т.д.. Втім, і просто провівши вечір вдома наодинці один з одним, ви навряд чи пошкодуєте.

Овен

У цей день ваша кохана людина не зможе сказати вам все, що думає про вас і ваші з ним стосунки, тому що йому не вистачить сміливості, слів або ще чого-небудь в тому ж роді. Доведеться вам все додумувати і договорювати за нього. Тільки не перестарайтеся: а раптом нічого подібного він на увазі і не мав?

Телець
23 листопада ви зрозумієте, що поклали на себе занадто важкий тягар відповідальності за себе, за вашу кохану людину і за ваше спільне майбутнє, яким би воно не було. Або варто свою відповідальність з будь-ким розділити, або ж змиритися з нею і забути про те, що вона важка.

Близнюки
У п'ятницю ви зрозумієте, як багато вам дало спілкування з вашою коханою людиною. Якби не він, навряд чи ви б стали таким, яким є зараз і навряд чи знайшли б ті хороші якості, якими так зараз пишаєтеся. Не забудьте сказати в цей день за це вашій половинці величезне спасибі.

Рак
Завтра вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що добре і що погано. Вам доведеться згадати старий вірш Маяковського на цю тему і, подібно до терплячого батька, пояснювати новоявленому крихті-синові прописні істини. У вас обов'язково все повинно вийти.

Лев
23 листопада вам не варто відволікатися на зовнішні подразники, якими б цікавими і привабливими вони не були. Зрештою, ваше особисте життя понад усе, особливо в цей день, тому решта нехай трохи зачекає. Зробіть так, як вам дійсно хочеться, хоча б раз в житті.

Діва

Завтрашній день буде ознаменований незрозумілими подіями, що відбуваються у вашому особистому житті. Іноді вам буде здаватися навіть, що це всього лише страшний сон, який ось-ось закінчиться. Однак закінчиться він навряд чи, якщо ви самі до цього зусиль не прикладете.

Терези
У цей день трійка стане вашим щасливим числом, в тому числі і в особистому житті. Можливо, третій представник протилежної статі, якого ви побачите за цей день, і є тією самою людиною, яку ви шукали все ваше свідоме життя. А можливо, ви зустрінете його в автобусі під номером три? Або в третьому будинку?

Скорпіон
«І в серці роз'ятрити, і дощик з ранку... Звідки ж, право, така нудьга?». Схоже, Поль Верлен писав про ваш завтрашній день. Навіть якщо за вікном сонце – все одно на душі якось сумно. Постарайтеся не заразити цим сумом вашу кохану людину! Сумувати вдвох – ще сумніше.

Стрілець
У цей день ваше здоров'я буде навідріз відмовлятися відповідати вашим романтичним планам і хоч якось задовольняти запитам вашої люблячої і бентежною душі. Доведеться вирішувати, хто в цьому тілі господар: ви або грип, ваша любов або ваш нежить. Переможцю дістанеться все.

Козеріг
23 листопада ви цілком можете переплутати одну вашу кохану людину з другою або з п'ятою, дивлячись скільки таких у вас є в наявності. Доведеться тримати в голові, кому що ви розповідали і, найголовніше, кого як звуть. Тому що якщо ви це переплутати – проблем потім не уникнути.

Водолій
Завтра вашій коханій людині захочеться якось визначити своє місце у вашому житті. З'ясувати він це спробує або манівцями, навідними питаннями і напівнатяками, або безпосередньо. Постарайтеся найбільш точно описати йому ситуацію, що склалася.

Риби
У п'ятницю вашій коханій людині не захочеться вас відпускати від себе ні на хвилину. Тому ваше прощання може затягнутися настільки, що плавно перетече в нічні посиденьки, а потім і спільний сніданок. Що ж, постарайтеся витягти із ситуації максимум приємного та корисного.

Читайте АСН в Google News